Ik ben gastouder Liesbeth uit Hengelo

 

Over Ik ben gastouder Liesbeth uit Hengelo

Ik ben gastouder Liesbeth uit Hengelo. Ik ben in 2012 begonnen als gastouder. Ik heb hiervoor verzorgen 2+ gedaan. Op dit moment werk ik flexibel via uitzendbureau in de zorg. Ik kan dus zelf indelen wanneer ik werk. Ik heb de opleiding verzorgende/gastouderopleiding gedaan. Ik heb cursussen voor autisme gedaan.

Meer lezen
Naam
Liesbeth
Leeftijd
0
Woonplaats
Hengelo
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180923
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
15/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Liesbeth uit Hengelo. Ik ben in 2012 begonnen als gastouder. Ik heb hiervoor verzorgen 2+ gedaan. Op dit moment werk ik flexibel via uitzendbureau in de zorg. Ik kan dus zelf indelen wanneer ik werk. Ik heb de opleiding verzorgende/gastouderopleiding gedaan. Ik heb cursussen voor autisme gedaan. Ik heb zelf kinderen van 36, 34 en 31 jaar en een partner. Ik vind het belangrijk dat het kindje zich veilig en geborgen voelt. De activiteiten die ik doe ligt aan de leeftijd van de kindjes, knutselen, lezen, spelletje enz. Ik heb een dagritme, ik ben structureel. Ik heb 7 kinderen in de opvang, 2 van 5 jaar, 2 van 6 jaar en van 7 en 8 jaar. Ik heb twee honden en twee katten. Ik laat de kinderen niet alleen met de kinderen. Ik woon in een vrij staand huis. Ik woon in een buitengebied. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. Er is een kinderboerderij in de buurt. Ik ga soms met de auto. Ik heb een wandelwagen, ledikantje en een box.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Liesbeth uit Hengelo

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.