Naam gastouder
Liesbeth

Leeftijd gastouder
0 jaar

Woonplaats
Didam

Geslacht
Vrouw

Opvang
Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 5

Beschikbaar vanaf
11/09/2019

LRK registratie

Ik ben gastouder Liesbeth uit Didam

Ik ben 9 jaar geleden als gastouder begonnen, als oppas van een meisje in de buurt. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt bij de arbeidsvoorziening als traject consulent.

Als opleiding heb ik de HBO personeel en arbeidspolitiek gedaan. Als cursus heb ik de cursus gastouder en EHBO voor kinderen gedaan.Ik heb geen kinderen, wel een vriend en hij is ook bezig met de cursus EHBO voor kinderen.

Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is regelmaat, gezelligheid veiligheid en plezier. Afhankelijk van het kind vind ik het leuk om met de kinderen te spelen, naar de speeltuin te gaan en te lezen.
Mijn dagritme ziet er als volgt uit. Als de kinderen bij mij komen en ze hebben nog niet gegeten dan gaan we aan tafel eten, daarna gaan de kinderen die naar school moeten naar school. Tegen 10 uur gaan we wat eten en drinken en gaan we even naar de speeltuin. Om 12 uur eten we en de kinderen die nog moeten slapen gaan naar bed en tegen 3 uur gaan we weer wat eten en drinken.

Op dit moment heb ik geen kinderen in de opvang. Ik heb een hondje en 2 poezen, ze zijn gewend aan kinderen maar toch heb ik regels wat de dieren betreft.

Ik woon in een 2-onder 1 kap woning met een afgesloten tuin aan de achterkant. De buurt waarin ik woon is een soort hofje aan een rustige weg waar eigenlijk alleen bestemmingsverkeer komt. Ik maak gebruik van mijn tuin. In mijn tuin staat een duoschommel, tafeltje en er is een zandbak. In de buurt is nog een speeltuin en op loopafstand is er kinderboerderij malkenschoten. De vervoersmiddelen waar ik gebruik van maak zijn een auto en een fiets met zitjes. Ik beschik over alle benodigde materialen en mocht ik iets onverhoopt niet hebben dan schaf ik het aan.

Ik heb ervaring met kinderen met een beperking of een lichamelijke aandoening.

Als ik bij de vraagouder thuis ben, dan ben ik evt ook bereid om te koken zodat de ouders gelijk kunnen gaan eten als ze thuiskomen.

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.