Ik ben gastouder Liesbeth uit Didam

 

Over Ik ben gastouder Liesbeth uit Didam

Beste ouder(s),     Mijn naam is Liesbeth, 57 jaar en ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt als gastouder in Apeldoorn. Sinds kort woon ik in Nieuw-Dijk en ik zou ook hier graag weer als gastouder aan de slag gaan. Ik ben beschikbaar van maandag t/m donderdag bij mij thuis. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt bij het Arbeidsbureau als traject-consulent en de studie die ik daarvoor heb gevolgd is H.B.O. Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid . Als gastouder heb ik de daarvoor vereiste gastouder opleiding via het ROC gedaan en uiteraard heb ik ook een certificaat kinderEHBO en -reanimatie. Mijn partner is ook in het bezit van dit certificaat.      Ik vind het belangrijk dat de kinderen het gezellig hebben bij mij thuis en graag naar me toe komen, dat ze zich thuis voelen en plezier hebben ! Maar ik vind het ook belangrijk dat ze zich hier kunnen ontwikkelen, dus ik heb allerlei speelgoed, spelletjes, boekjes, muziekjes en knutselspullen en we hebben bovendien een grote afgesloten tuin.  Ik vind het belangrijk om gezellig samen aan tafel te eten en een bepaalde regelmaat te bieden.  Mijn dagritme ziet er als volgt uit. Aan het begin van de ochtend gaan we samen aan tafel wat drinken en de kinderen kunnen bij mij ook in alle rust ontbijten. Dus ze hoeven niet haastig te eten voor ze hier naartoe komen. Daarna kan er lekker gespeeld worden. Rond 10.30 uur gaan we even wat drinken aan tafel en eten we wat fruit.  Rond 12 uur eten we brood. Kinderen die nog slapen overdag gaan uiteraard op de tijden die ze thuis gewend zijn lekker even slapen. De andere kinderen kunnen 's middags weer gaan spelen en tegen 3 uur gaan we weer wat eten en drinken. Op dit moment heb ik geen oppaskinderen omdat ik net alles op orde heb na onze verhuizing. Dus oppassen bij een gezin thuis hoort nu ook nog tot de mogelijkheden. Wij hebben een hondje en poezen die gewend zijn aan kinderen maar ik heb wel regels wat de dieren betreft.  Ik woon in Nieuw-Dijk in een ruime vrijstaande woning met een grote afgesloten tuin, gelegen aan een rustige straat. Achter ons huis is een klein speeltuintje. Ik heb een auto en fiets tot mijn beschikking. Ik heb ervaring met kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Mocht u belangstelling hebben in mij als gastouder en een kijkje willen komen nemen bij mij thuis, dan hoor ik graag van u !  Hartelijke groet, Liesbeth

Meer lezen
Naam
Liesbeth
Leeftijd
0
Woonplaats
Didam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
129134880
Opvang
Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Liesbeth uit Didam

Ik ben 9 jaar geleden als gastouder begonnen, als oppas van een meisje in de buurt. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt bij de arbeidsvoorziening als traject consulent.

Als opleiding heb ik de HBO personeel en arbeidspolitiek gedaan. Als cursus heb ik de cursus gastouder en EHBO voor kinderen gedaan.Ik heb geen kinderen, wel een vriend en hij is ook bezig met de cursus EHBO voor kinderen.

Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is regelmaat, gezelligheid veiligheid en plezier. Afhankelijk van het kind vind ik het leuk om met de kinderen te spelen, naar de speeltuin te gaan en te lezen.
Mijn dagritme ziet er als volgt uit. Als de kinderen bij mij komen en ze hebben nog niet gegeten dan gaan we aan tafel eten, daarna gaan de kinderen die naar school moeten naar school. Tegen 10 uur gaan we wat eten en drinken en gaan we even naar de speeltuin. Om 12 uur eten we en de kinderen die nog moeten slapen gaan naar bed en tegen 3 uur gaan we weer wat eten en drinken.

Op dit moment heb ik geen kinderen in de opvang. Ik heb een hondje en 2 poezen, ze zijn gewend aan kinderen maar toch heb ik regels wat de dieren betreft.

Ik woon in een 2-onder 1 kap woning met een afgesloten tuin aan de achterkant. De buurt waarin ik woon is een soort hofje aan een rustige weg waar eigenlijk alleen bestemmingsverkeer komt. Ik maak gebruik van mijn tuin. In mijn tuin staat een duoschommel, tafeltje en er is een zandbak. In de buurt is nog een speeltuin en op loopafstand is er kinderboerderij malkenschoten. De vervoersmiddelen waar ik gebruik van maak zijn een auto en een fiets met zitjes. Ik beschik over alle benodigde materialen en mocht ik iets onverhoopt niet hebben dan schaf ik het aan.

Ik heb ervaring met kinderen met een beperking of een lichamelijke aandoening.

Als ik bij de vraagouder thuis ben, dan ben ik evt ook bereid om te koken zodat de ouders gelijk kunnen gaan eten als ze thuiskomen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Liesbeth uit Didam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.