Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Didam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Liesbeth uit Didam

Ik ben 9 jaar geleden als gastouder begonnen, als oppas van een meisje in de buurt. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt bij de arbeidsvoorziening als traject consulent.

Als opleiding heb ik de HBO personeel en arbeidspolitiek gedaan. Als cursus heb ik de cursus gastouder en EHBO voor kinderen gedaan.Ik heb geen kinderen, wel een vriend en hij is ook bezig met de cursus EHBO voor kinderen.

Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is regelmaat, gezelligheid veiligheid en plezier. Afhankelijk van het kind vind ik het leuk om met de kinderen te spelen, naar de speeltuin te gaan en te lezen.
Mijn dagritme ziet er als volgt uit. Als de kinderen bij mij komen en ze hebben nog niet gegeten dan gaan we aan tafel eten, daarna gaan de kinderen die naar school moeten naar school. Tegen 10 uur gaan we wat eten en drinken en gaan we even naar de speeltuin. Om 12 uur eten we en de kinderen die nog moeten slapen gaan naar bed en tegen 3 uur gaan we weer wat eten en drinken.

Op dit moment heb ik geen kinderen in de opvang. Ik heb een hondje en 2 poezen, ze zijn gewend aan kinderen maar toch heb ik regels wat de dieren betreft.

Ik woon in een 2-onder 1 kap woning met een afgesloten tuin aan de achterkant. De buurt waarin ik woon is een soort hofje aan een rustige weg waar eigenlijk alleen bestemmingsverkeer komt. Ik maak gebruik van mijn tuin. In mijn tuin staat een duoschommel, tafeltje en er is een zandbak. In de buurt is nog een speeltuin en op loopafstand is er kinderboerderij malkenschoten. De vervoersmiddelen waar ik gebruik van maak zijn een auto en een fiets met zitjes. Ik beschik over alle benodigde materialen en mocht ik iets onverhoopt niet hebben dan schaf ik het aan.

Ik heb ervaring met kinderen met een beperking of een lichamelijke aandoening.

Als ik bij de vraagouder thuis ben, dan ben ik evt ook bereid om te koken zodat de ouders gelijk kunnen gaan eten als ze thuiskomen.


Gastouder Liesbeth
uit Didam


Beste ouder(s),     Mijn naam is Liesbeth, 57 jaar en ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt als gastouder in Apeldoorn. Sinds kort woon ik in Nieuw-Dijk en ik zou ook hier graag weer als gastouder aan de slag gaan. Ik ben beschikbaar van maandag t/m donderdag bij mij thuis. Voordat ik gastouder werd heb ik gewerkt bij het Arbeidsbureau als traject-consulent en de studie die ik daarvoor heb gevolgd is H.B.O. Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid . Als gastouder heb ik de daarvoor vereiste gastouder opleiding via het ROC gedaan en uiteraard heb ik ook een certificaat kinderEHBO en -reanimatie. Mijn partner is ook in het bezit van dit certificaat.      Ik vind het belangrijk dat de kinderen het gezellig hebben bij mij thuis en graag naar me toe komen, dat ze zich thuis voelen en plezier hebben ! Maar ik vind het ook belangrijk dat ze zich hier kunnen ontwikkelen, dus ik heb allerlei speelgoed, spelletjes, boekjes, muziekjes en knutselspullen en we hebben bovendien een grote afgesloten tuin.  Ik vind het belangrijk om gezellig samen aan tafel te eten en een bepaalde regelmaat te bieden.  Mijn dagritme ziet er als volgt uit. Aan het begin van de ochtend gaan we samen aan tafel wat drinken en de kinderen kunnen bij mij ook in alle rust ontbijten. Dus ze hoeven niet haastig te eten voor ze hier naartoe komen. Daarna kan er lekker gespeeld worden. Rond 10.30 uur gaan we even wat drinken aan tafel en eten we wat fruit.  Rond 12 uur eten we brood. Kinderen die nog slapen overdag gaan uiteraard op de tijden die ze thuis gewend zijn lekker even slapen. De andere kinderen kunnen 's middags weer gaan spelen en tegen 3 uur gaan we weer wat eten en drinken. Op dit moment heb ik geen oppaskinderen omdat ik net alles op orde heb na onze verhuizing. Dus oppassen bij een gezin thuis hoort nu ook nog tot de mogelijkheden. Wij hebben een hondje en poezen die gewend zijn aan kinderen maar ik heb wel regels wat de dieren betreft.  Ik woon in Nieuw-Dijk in een ruime vrijstaande woning met een grote afgesloten tuin, gelegen aan een rustige straat. Achter ons huis is een klein speeltuintje. Ik heb een auto en fiets tot mijn beschikking. Ik heb ervaring met kinderen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Mocht u belangstelling hebben in mij als gastouder en een kijkje willen komen nemen bij mij thuis, dan hoor ik graag van u !  Hartelijke groet, Liesbeth

Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.