Ik ben gastouder Lianne uit Hilversum

 

Over Ik ben Gastouder Lianne uit Hilversum

Ik ben Gastouder Lianne uit Hilversum. 8 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder, door ontslag in de kinderopvang. Ik heb gewerkt in de kinderopvang.

Meer lezen
Naam
Lianne
Leeftijd
0
Woonplaats
Hilversum
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160697
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 15
Beschikbaar vanaf
08/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Gastouder Lianne uit Hilversum. 8 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder, door ontslag in de kinderopvang. Ik heb gewerkt in de kinderopvang. Ik heb de certificaten gastouder en kraamverzorging. Ik heb een jongen van 11 jaar en ik heb een meisje 9 jaar en een man. Ik vind het belangrijk, waarden, normen en respect. Het kind mag kind zijn. Spelende wijs leren. Ik vind openheid erg belangrijk Spelende wijs leren. Wij knutselen vaak, er is een groot plein aan de overkant en speelbos waar ze van alles kunnen doen. Er is een gesprekje bij binnenkomst, daarna fruit eten. Vrij spelen / Flesvoeding. In de middag knutselen, spelen. Wij hebben 3 poezen, geen last van, zijn merendeel buiten of op slaapkamer van de gastouder. Wij hebben een schildpad, 3 slangen in de woonkamer achter slot. Wij wonen in een eengezinswoning, rijtjeswoning volksbuurtje. Wij hebben een tuin voor en achterkant gebruiken. Er is een speelbos, laren hertenkamp. Wij gaan vaak met de auto. Wij hebben de wandelwagen, dubbele wandelwagen, hoog bedje, ledikant, campingbedje. Er wordt buiten gerookt.

Annuleer

Reageer op Ik ben Gastouder Lianne uit Hilversum

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.