Leeftijd gastouder

68 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Wageningen

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Lian uit Wageningen. Ik ben volgend jaar september (2019) 30 jaar gastouder. Ik ben begonnen met gastouder doordat tussen de oudste en jongste 6 jaar verschil was, toen de twee oudste naar school waren ben ik als vrijwilliger op een k.d v gaan werken af en toe meedraaien in de groep dat vond ik heel leuk werk. Mijn hoofddoel is om de groep ondanks de leeftijdsverschillen verschillenden geloven en culturen en achtergronden tot een groep te krijgen die blij zijn om bij mij te komen en blij zijn om elkaar te zien. En  heb in de loop der jaren veel trainings- vonden  en workshops ten behoeve van kinderopvang gedaan. Overal pik je wat uit wat je kan gebruiken. Ik vind dat ieder kind uniek is en zijn eigen kwaliteiten heeft. Ik kende het gastouderbureau al doordat het bij het k.d.v in het pand zat en heb hun gebeld en toen ben ik begonnen en niet meer opgehouden . Voordat ik gastouder werd heb ik altijd schoonmaak werk gedaan. Dat deed ik in een ziekenhuis. Ik heb de opleiding hbo huishoudschool gedaan. En daarna m.b.o winkel en verkoop gedaan, maar dat beviel niet zo, toen heb ik in het ziekenhuis schoongemaakt. Ik heb de cursus ehbo, autisme, workshop van emotie gedaan. Ik heb 3 kinderen  van 38, 36, 30, allemaal meisjes en mijn partner. Ik vind het belangrijk dat de  kinderen zichzelf mogen zijn. Ik ga heel veel na buiten, spelende wijs te leren wat er allemaal is. Bij bouwen kijken, hoe alles gaat in de werkelijkheid, lantaarnpalen tellen. Ik ga met de kinderen naar de markt, koffie drinken bij de Hema. S’ morgens vrij spelen, allemaal komen ze verschillende tijden, 10 uur koffie drinken daarna activiteiten doen, of naar buiten. S’ middags knutselen, lezen of iets anders. Ik heb 8 kinderen verdeeld over de week in de opvang van 0 tot 4 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een rijtjes huis. Ik woon in een kindvriendelijke buurt, veel speeltuinen in de buurt. Ik heb een tuin maar niet heel groot, iga liever naar de speeltuin meer ruimte. Ik ga altijd lopend naar de supermarkt. Ik ga vaak lopend met de kindjes. Er zijn ledikantjes, buggy, tweeling wagen, 4-ling wagen en een aparte kinderwagen aanwezig. Ik ben vrij flexibel en ik verwacht dat ze open en eerlijk zijn, en alles bespreekbaar maken, ze mogen alles tegen me zeggen.


Gastouder Lian
uit Wageningen


Ik ben gastouder Lian uit Wageningen. Ik ben volgend jaar september (2019) 30 jaar gastouder. Ik ben begonnen met gastouder doordat tussen de oudste en jongste 6 jaar verschil was, toen de twee oudste naar school waren ben ik als vrijwilliger op een k.d v gaan werken af en toe meedraaien in de groep dat vond ik heel leuk werk. Mijn hoofddoel is om de groep ondanks de leeftijdsverschillen verschillenden geloven en culturen en achtergronden tot een groep te krijgen die blij zijn om bij mij te komen en blij zijn om elkaar te zien. En  heb in de loop der jaren veel trainings- vonden  en workshops ten behoeve van kinderopvang gedaan. Overal pik je wat uit wat je kan gebruiken. Ik vind dat ieder kind uniek is en zijn eigen kwaliteiten heeft.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.