Ik ben gastouder Leyla uit Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Over Ik ben gastouder Leyla uit Nieuwerkerk a/d Ijssel

Ik ben gastouder Leyla uit Nieuwerkerk a/d Ijssel Ik ben 45 jaar oud, getrouwd en moeder van 4 kinderen waarvan twee uit huis zijn en er 2 nog thuis wonen. Ik heb 4 jaar ervaring met gastouderopvang, op verschillende leeftijden opgepast, variërend van 0 tot 8 jaar. Ik ben flexibel inzetbaar en beschik over een eigen auto. Momenteel heb ik drie gastkinderen, een meisjes van 3 en twee baby's, ze komen 3 keer in de week.

Meer lezen
Naam
Leyla
Leeftijd
0
Woonplaats
Nieuwerkerk a/d IJssel
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20150249
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Leyla uit Nieuwerkerk a/d Ijssel Ik ben 45 jaar oud, getrouwd en moeder van 4 kinderen waarvan twee uit huis zijn en er 2 nog thuis wonen. Ik heb 4 jaar ervaring met gastouderopvang, op verschillende leeftijden opgepast, variërend van 0 tot 8 jaar. Ik ben flexibel inzetbaar en beschik over een eigen auto. Momenteel heb ik drie gastkinderen, een meisjes van 3 en twee baby’s, ze komen 3 keer in de week.Ik heb ruimte voor nog een gastkind het liefst vanaf 1 jaar oud. Mijn woning is kindvriendelijk, met een tuin. In de buurt is er een speeltuin voor de kinderen en op korte afstand is er ook een kinderboerderij. Ik vind het ook erg leuk om knutselactiviteiten te doen met de kinderen.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Leyla uit Nieuwerkerk a/d Ijssel

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.