Leeftijd gastouder

29 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.80

Flexibele opvang

Woonplaats

Budel

LRK registratie

Locatie

Welkom bij mijn gastouderopvang bij het bijtje! Mijn naam is Kimberley (29 jaar oud), en ik ben samen met mijn partner Berry (34 jaar oud) de trotse ouders van twee prachtige kinderen, Alina (3 jaar oud) en Max (1 jaar oud). Naast mijn werk als Verzorgende IG in de thuiszorg, heb ik ruime ervaring opgedaan als oppas voor kinderen. Mijn gastouderopvang is gelegen in een ruim huis met een mooie tuin, in Budel.

Bij mijn opvang staat creativiteit centraal. Ik geniet ervan om samen met de kinderen creatief bezig te zijn, of het nu gaat om knutselen, schilderen, of andere leuke activiteiten die hun verbeelding stimuleren. Buiten spelen is ook een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse routine. Mijn tuin biedt voldoende ruimte voor avontuurlijke buitenavonturen, waarbij kinderen de natuur kunnen ontdekken en plezier kunnen beleven.

Wat mijn gastouderopvang onderscheidt, is mijn ervaring en kennis op het gebied van medische problemen bij kinderen. Als Verzorgende IG ben ik goed bekend met aandoeningen zoals diabetes, koemelkallergie en reflux. Ik ben in staat om hier op een professionele en zorgvuldige manier mee om te gaan, en ik kan de juiste zorg en aandacht bieden aan kinderen met deze specifieke behoeften. U kunt gerust zijn dat uw kinderen in goede handen zijn, zelfs als ze speciale medische zorg nodig hebben.

Bij mijn gastouderopvang streven we ernaar om zorg op maat te verlenen. Elk kind is uniek, en ik pas me graag aan de individuele behoeften en wensen van elk kind aan. Ik hecht veel waarde aan een warme en veilige omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen, leren, en vooral veel plezier kunnen beleven.

Mijn openingstijden zijn flexibel om aan de behoeften van ouders te voldoen. Ik ben geopend vanaf 06:30 uur tot 17:30 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik begrijp dat soms speciale arrangementen nodig zijn, zoals weekendopvang, nachtopvang of opvang tijdens feestdagen. Ik sta open voor overleg om te kijken hoe ik aan uw specifieke behoeften kan voldoen.

Bij mijn gastouderopvang streef ik ernaar om een liefdevolle en stimulerende omgeving te creëren waar kinderen zich kunnen ontwikkelen en ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen achterlaten. Als u op zoek bent naar een gastouderopvang met aandacht voor creativiteit, buitenactiviteiten, zorg op maat én ervaring met medische aandoeningen, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik kijk ernaar uit om uw kinderen te verwelkomen en voor ze te zorgen!


Gastouder Kimberley
uit Budel


Ik ben Kimberley (29) Samen woon ik met mijn partner Berry (34) en onze 2 kinderen Alina (3) en Max (1). Naast mijn werk als Verzorgende IG in de thuiszorg, heb ik veel oppas ervaring opgedaan met kinderen. Mijn opvang is gelegen aan de Burg. Van Ginnekenstraat in Budel met een ruim huis en tuin. De openingstijden zijn vanaf 06:30 t/m 17.30 voor de volgende dagen: ma/di do/vrij. het is in overleg eventueel mogelijk om van deze openingstijden af te wijken, Dit geldt ook voor de dagen, weekenden, nachten en feestdagen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.