Leeftijd gastouder

32 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Waddinxveen

LRK registratie

Locatie
BimBamBentje is een professionele, huiselijke dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. BimBamBentje biedt een veilige, vertrouwde omgeving waar ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Kinderen komen in de belangrijkste fase van hun leven bij BimBamBentje. Door ze te ondersteunen in ‘het samen spelen’ en ‘hun eigen ik ontwikkelen’ worden ze vertrouwd met mij en zichzelf. BimBamBentje ondersteunt kinderen hier volop in, door het aanbieden van verschillende activiteiten die inspelen op de behoefte en interesses van ieder kind. U kunt hierbij denken aan een boekje (voor)lezen, liedjes zingen, knutselen, puzzelen of een spel met elkaar doen.
BimBamBentje vindt het belangrijk om buiten bezig te zijn. Als het weer het even toe laat zijn wij buiten te vinden. Er is een tuin aanwezig met kinderspeelgoed en in de omgeving zijn verschillende speeltuintjes en parkjes.
BimBamBentje heeft 1 hond. Hij is opgegroeid met kinderen en erg lief. Uiteraard is hij nooit alleen in de buurt van de kinderen. Er staat een hek voor de keuken. De hond zit overdag in de keuken of buiten. Onder toezicht kan de hond in de woonkamer rondlopen of liggen.

Gastouder Kim
uit Waddinxveen


Mijn naam is Kim Vurens, gastouder in mijn eigen huis genaamd  BimBamBentje gastouderopvang. Ik woon samen met mijn man en zoon van 5 ( 26-06-2014). Ook heb ik een hond. Dit is een middelmaat hond die tijdens de opvang achter een hek in de keuken zit. Ik vind het heerlijk om met kinderen te lezen, zingen en knutselen. Ook ben ik veel buiten te vinden in de speeltuin of bij de kinderboerderij. Voor mij is ieder kind uniek en kijk ik naar de behoefte van ieder kind individueel. Als uw kind het niet leuk vind om te knutselen of een extra knuffel nodig heeft, krijgt hij of zij die.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.