Ik ben gastouder Khouloud uit Eindhoven

 

Over Ik ben gastouder Khouloud uit Eindhoven

Ik ben gastouder Khouloud uit Eindhoven. Ik ben begonnen 9 jaar geleden , en heb daarvoor altijd bij een kinderdagopvang gewerkt.

Meer lezen
Naam
Khouloud
Leeftijd
0
Woonplaats
Eindhoven
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170311
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
19/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Khouloud uit Eindhoven. Ik ben begonnen 9 jaar geleden , en heb daarvoor altijd bij een kinderdagopvang gewerkt. Hiervoor heb ik bij een kinderdagopvang gewerkt. Ik heb de opleiding mavo mbo zorg en welzijn gedaan. Ik heb de cursus ehbo gevolgd. Ik heb 3 kinderen van 15 , 16 en 22 en ik woon samen met mijn man. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen in een huiselijke sfeer . Samen eten, en dat er een goeie planning is zodat er fijne ritme is voor de kinderen en dat ze zich net vervelen. Ik heb een grote achtertuin dus de kinderen kunnen fijn buiten spelen. Ik werk met thema’s zoals kerst , sinterklaas en Pasen . Ik knutsel graag met de kinderen en gebruik dan onder andere hotel de botel. In de ochtend beginnen we met een thema activiteit .  Om 10 uur eten we fruit en rond half 11 is het vrij spelen .  12 uur eten we een boterham en dan is het tijd voor een slaapje . Rond 15.00 gaan we na buiten ligt wel aan het weer anders doen we een binnen activiteit . 19.00 is het tijd voor warm eten. Op dit moment heb ik 3 kinderen in de opvang . De kinderen zijn 2, 2,5 en 4 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een 2 onder 1 kap woning. Het is een normale nette buurt. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak.  Achter het huis zit een speeltuintje. Ik maak gebruik van de fiets. Er is een wandelwagen, ledikantje , fiets en een boks aanwezig. De opvang is in de garage die we helemaal kindervriendelijk hebben verbouwd.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Khouloud uit Eindhoven

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.