Ik ben gastouder Judith uit Apeldoorn

 

Over Ik ben gastouder Judith uit Apeldoorn

Ik was  2012 zelf begonnen als gastouder. Ik heb gewerkt als gastouder. Ik heb zorg en welzijn gedaan. Ik heb de cursus ehbo gevolgd. Ik woon samen met mijn kinderen van 5 maanden, 8 maanden, 10 jaar en een labrador. Ik vind dat de kinderen veilig moeten voelen. Ook vind ik het belangrijk rust en regelmatig. Ik ben zelf heel erg creatief.

Meer lezen
Naam
Judith
Leeftijd
37
Woonplaats
Apeldoorn
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
2019157
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
24/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik was  2012 zelf begonnen als gastouder. Ik heb gewerkt als gastouder. Ik heb zorg en welzijn gedaan. Ik heb de cursus ehbo gevolgd. Ik woon samen met mijn kinderen van 5 maanden, 8 jaar, 10 jaar en een labrador. Ik vind dat de kinderen veilig moeten voelen. Ook vind ik het belangrijk rust en regelmatig. Ik ben zelf heel erg creatief.  Ik vind het leuk om te knutselen met de kinderen. Zoals de andere gastouders, kinderen naar school  brengen en boodschappen doen enz. Ik heb op dit moment nog geen kinderen in de opvang. Ik woon in een hoekhuis. Ik woon in een arbeiders buurtje. Er is een speeltuin aanwezig. Ik maak gebruik van een bakfiets en een auto. Ik heb bijv. voor als ik met de kinderen naar buiten ga een  tweelingwagen, draag zak enz.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Judith uit Apeldoorn

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.