Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

IJsselstein

LRK registratie

Locatie

Het grootste voordeel van een gastouder is dat deze flexibeler zijn, meer aandacht kunnen geven aan de kinderen en een rustige omgeving kunnen bieden waardoor de kinderen minder overprikkeld raken. De kinderen kunnen bij mij indien nodig ook mee-eten ’s avonds. Of als u ’s avonds opvang nodig heeft dan kunnen wij ook samen kijken naar de mogelijkheden. Kortom, in overleg is er van alles mogelijk. Ik heb een HBO afgeronde opleiding, Social Work, (met als richting SPH). Na 17 jaar in de zorg te hebben gewerkt, wil ik nu hetgeen gaan doen waar mijn hart ligt, opvang bieden aan kinderen. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en een auto(bus), met ruimte voor 5 kinderen. Zodat we ook de mogelijkheid hebben om wat verder van huis activiteiten te ondernemen. Baby’s van 0 jaar krijgen vollop aandacht omdat ik max. 2 kinderen in die leeftijd wil aannemen, zodat ik de aandacht kan geven die ze nodig hebben. Met de andere kinderen, vind ik het leuk om creatief bezig te zijn. Kleuren, verven, knutselen etc. Lekker naar buiten een frisse neus halen bij bijvoorbeeld de kinderboerderij of gezellig samen de eendjes voeren. Daarnaast hebben we een mooie kindvriendelijke tuin met verschillende speeltoestellen en een zandbak waar de kleintjes lekker buiten kunnen spelen op het kunstgras. Daar waar er interesse is vanuit de kinderen vind ik het ook leuk om spelenderwijs educatief met de kinderen bezig te zijn. Aangezien we in een eengezinswoning wonen is het mogelijk om alle kinderen afzonderlijk een rustige slaapruimte te bieden, zodat ze niet wakker worden van een ander kindje wat in dezelfde ruimte ligt.


Gastouder Joyce
uit IJsselstein


Het grootste voordeel van een gastouder is dat deze flexibeler zijn, meer aandacht kunnen geven aan de kinderen en een rustige omgeving kunnen bieden waardoor de kinderen minder overprikkeld raken. De kinderen kunnen bij mij indien nodig ook mee-eten 's avonds. Of als u 's avonds opvang nodig heeft dan kunnen wij ook samen kijken naar de mogelijkheden. Kortom, in overleg is er van alles mogelijk.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.