Leeftijd gastouder

36 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik bied opvang voor kids van 0-4 jaar oud, dagen en tijden in overleg.

 

Waarom ik ben begonnen als Gastouder is omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Ik heb dan ook in een kinderopvang gewerkt en op de peuterspeelzaal. Om mijn werkzaamheden goed te kunnen combineren met mijn kinderen heb ik de keus gemaakt verder te gaan als gastouder.

 

Wat ik als gastouder aan jullie kind(eren) kan bieden is warmte, geborgenheid en veel speelplezier. Ik vind het leuk om met de kinderen te zingen, dansen, knutselen maar ook rustig een boekje lezen is altijd fijn om te doen. Hierin laat ik de kinderen vrij, en krijgen zij van mij hierin de keus wat zij willen doen. Er word niks opgelegd en ik werk daarom ook niet met programma’s. Spelend leren is wat ik belangrijk vind. Bijvoorbeeld kleuren benoemen in spel(welke kleur auto/bloem/potlood enz )is dat,  verschil van groot en klein (Is dat een grote of kleine auto, groot op klein blad, grote of kleine bloem enz.) Hoeveel zijn het er??

 

 

 

Wat ik ook belangrijk vind om de kinderen bij te brengen is zelfredzaamheid. Ze de wereld laten ontdekken om zich zelfstandig te kunnen ontwikkelen. (Uiteraard met wat hulp) Ik ben een echte buiten mens en vind ik het ook erg belangrijk dat de kinderen een frisse neus halen en lekker buiten kunnen ravotten. We hebben voor de deur een groot grasveld met een zandbak, klimrek, glijbaan en hobbelpaard. (zie foto’s) Ook is er hier achter een parkje waar je heerlijk kan lopen. Dus genoeg te doen! Uiteraard staat hier veiligheid bovenaan.

 

 

 

Wil je nog meer informatie? Dan hoor ik dat graag!

 

 

 

 


Gastouder Joyce
uit Almere


Ik ben Joyce, 33 jaar en moeder van drie jongens van 8, 9 en 11 jaar. En hebben wij onze lieve Bullmastiff Cara.   Ik bied opvang voor kids van 0-4 jaar oud, dagen en tijden in overleg. Waarom ik ben begonnen als Gastouder is omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken. Ik heb dan ook in een kinderopvang gewerkt en op de peuterspeelzaal. Om mijn werkzaamheden goed te kunnen combineren met mijn kinderen heb ik de keus gemaakt verder te gaan als gastouder. Wat ik als gastouder aan jullie kind(eren) kan bieden is warmte, geborgenheid en veel speelplezier. Ik vind het leuk om met de kinderen te zingen, dansen, knutselen maar ook rustig een boekje lezen is altijd fijn om te doen. Hierin laat ik de kinderen vrij, en krijgen zij van mij hierin de keus wat zij willen doen. Er word niks opgelegd en ik werk daarom ook niet met programma's. Spelend leren is wat ik belangrijk vind. Bijvoorbeeld kleuren benoemen in spel(welke kleur auto/bloem/potlood enz )is dat,  verschil van groot en klein (Is dat een grote of kleine auto, groot op klein blad, grote of kleine bloem enz.) Hoeveel zijn het er??   Wat ik ook belangrijk vind om de kinderen bij te brengen is zelfredzaamheid. Ze de wereld laten ontdekken om zich zelfstandig te kunnen ontwikkelen. (Uiteraard met wat hulp) Ik ben een echte buiten mens en vind ik het ook erg belangrijk dat de kinderen een frisse neus halen en lekker buiten kunnen ravotten. We hebben voor de deur een groot grasveld met een zandbak, klimrek, glijbaan en hobbelpaard. (zie foto's) Ook is er hier achter een parkje waar je heerlijk kan lopen. Dus genoeg te doen! Uiteraard staat hier veiligheid bovenaan.   Wil je nog meer informatie? Dan hoor ik dat graag!  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.