Leeftijd gastouder

45 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Zwolle

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Jolanda uit Zwolle.

Vorig jaar ben ik  begonnen als gastouder. Na jaren overblijfmoeder geweest te zijn. Ik vond het altijd erg leuk om met kinderen in contact te zijn. En heb hier uiteindelijk mijn eigen beroep van gemaakt. Ik heb voordat ik gastouder werd verschillende werkzaamheden gedaan zoals bijvoorbeeld administratief werk. Ik heb de opleiding gevolgd voor gastouder en heb op het moment geen extra cursussen gevolgd, ik wil het nog wel gaan doen. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen. Ik heb een jongen van 9 jaar en een meisje van 6 jaar oud. Voor de Bso kinderen vind ik erg belangrijk dat ze beetje hun eigen gang kunnen gaan. Laat ik het zo zeggen dat ze niks moeten. Ik vind het ook erg belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd bij mij voelen. Als het weer mee zit ga ik meestal met hen naar buiten. Ik heb een grote kinderboerderij bij mij in de buurt en de  kinderen vinden dat erg leuk.  Voor de kleine kindjes heb ik altijd een standaard dagritme. Om 09.30 uur fruit daarna gaan ze slapen. Tussen de middag een broodje en gaan ze spelen of doen we samen een activiteit. Na het spelen leg ik de kindjes die willen slapen weer in bed. Ik heb op dit moment vijf kinderen op de opvang. De leeftijd van kinderen zijn tussen de 1 jaar en 11 jaar oud.  Ik heb twee katten en drie ratten en dit gaat heel goed met de kinderen. De katten gaan hun eigen weg. Ik woon in een 1- gezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt. Er zijn vele speeltuintjes in de buurt en een grote kinderboerderij. Ik maak het meest gebruik van een fiets of anders loop ik overal naar toe met eventueel een  duowandelwagen. Ik heb alle materialen tot mijn beschikking die nodig zijn voor de kinderen. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen het erg naar hun zin hebben. Daar doe ik mijn uiterste best voor.


Gastouder Jolanda
uit Zwolle


Ik ben gastouder Jolanda uit Zwolle. Vorig jaar ben ik  begonnen als gastouder. Na jaren overblijfmoeder geweest te zijn. Ik vond het altijd erg leuk om met kinderen in contact te zijn. En heb hier uiteindelijk mijn eigen beroep van gemaakt. Ik heb voordat ik gastouder werd verschillende werkzaamheden gedaan zoals bijvoorbeeld administratief werk. Ik heb de opleiding gevolgd voor gastouder en heb op het moment geen extra cursussen gevolgd, ik wil het nog wel gaan doen. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen. Ik heb een jongen van 9 jaar en een meisje van 6 jaar oud. Voor de Bso kinderen vind ik erg belangrijk dat ze beetje hun eigen gang kunnen gaan. Laat ik het zo zeggen dat ze niks moeten. Ik vind het ook erg belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd bij mij voelen. Als het weer mee zit ga ik meestal met hen naar buiten. Ik heb een grote kinderboerderij bij mij in de buurt en de  kinderen vinden dat erg leuk.  Voor de kleine kindjes heb ik altijd een standaard dagritme. Om 09.30 uur fruit daarna gaan ze slapen. Tussen de middag een broodje en gaan ze spelen of doen we samen een activiteit. Na het spelen leg ik de kindjes die willen slapen weer in bed. Ik heb op dit moment vijf kinderen op de opvang. De leeftijd van kinderen zijn tussen de 1 jaar en 11 jaar oud.  Ik heb twee katten en drie ratten en dit gaat heel goed met de kinderen. De katten gaan hun eigen weg. Ik woon in een 1- gezinswoning met een tuin in een kindvriendelijke buurt. Er zijn vele speeltuintjes in de buurt en een grote kinderboerderij. Ik maak het meest gebruik van een fiets of anders loop ik overal naar toe met eventueel een  duowandelwagen. Ik heb alle materialen tot mijn beschikking die nodig zijn voor de kinderen. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen het erg naar hun zin hebben. Daar doe ik mijn uiterste best voor.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.