Leeftijd gastouder

42 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Enschede

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Jolanda uit Enschede. Ik ben ongeveer 15 jaar geleden begonnen als gastouder door het oppassen van de buurtkinderen. Voordat ik gastouder werd heb ik geen andere werkzaamheden verricht. Ik heb de opleiding LBO gedaan. Ik heb als cursus EHBO voor kinderen gedaan en verder alle noodzakelijke cursussen die je nodig hebt als gastouder. Ik heb een man en drie kinderen van 27, 24 en 22 jaar maar die wonen niet meer thuis. Ik ben ook oma en het 2e kleinkind is op komst. Belangrijk in de opvang vind ik dat de kinderen het gezellig en leuk hebben. Verder vind ik het belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd voelen. Ik vind het leuk om met de kinderen te gaan wandelen, naar de speeltuin te gaan, te knutselen, lezen en spelletjes te doen. Ik heb niet echt een vast dagritme, ik pas me aan bij de kinderen. Met eten en drinken heb ik wel vaste tijden. Op dit moment heb ik 3 kinderen in de opvang van 2, 3 en 6 jaar. Ik heb een hondje maar die is kinderen gewend. Er zijn echter wel regels als hij in zijn mand ligt. Ik woon in een 2-onder 1 kap woning met een afgesloten tuin aan de achterkant. Ik woon in een kindvriendelijke buurt waar weinig auto’s rijden. Ik maak gebruik van mijn tuin maar ga ook vaak naar de speeltuin. Bij mij in de buurt is een speeltuin en een paar kleine parkjes waar ik met de kinderen heen kan. Ik doe bijna alles lopend of op de fiets. Ik heb de beschikking over alle denkbare materialen zoals bedjes, stoelen, wipstoeltjes, wandelwagen en buggy.


Gastouder Jolanda
uit Enschede


Ik ben gastouder Jolanda uit Enschede. Ik ben ongeveer 15 jaar geleden begonnen als gastouder door het oppassen van de buurtkinderen. Voordat ik gastouder werd heb ik geen andere werkzaamheden verricht.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.