Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Doorn

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Jolanda uit Doorn. Ik ben in 2001 begonnen als gastouder. Een kennis van een vriendin zocht een oppas en ik had op dat moment geen werk en zo is het langzaam steeds meer uitgebreid. Ik heb als klasse-assistent op een Mytylschool gewerkt met lichamelijk  gehandicapte kinderen, ook als vrijwilliger op een ontmoetingscentrum gewerkt activiteiten organiseren voor jongeren. Ik heb de opleiding MBO-IW (dat is nu SPW4) gedaan. Ik volg de Kinder-EHBO. Ik heb zelf een tweeling van 23, waarvan 1 nog thuiswonend. Ik vind het belangrijk om de kinderen in een huiselijke situatie op te vangen wat zo dicht mogelijk bij thuis aansluit. Ik heb een grote tuin en als het even kan zijn we lekker buiten in de tuin of lekker aan de wandel. Wij gaan veel naar buiten, voorlezen, tekenen, spelletjes. Ik heb eigenlijk geen dagritme, eten, drinken en slapen op vaste tijden. Verder kijk ik naar wat de kinderen willen, naar het weer etc. In totaal heb ik 7 kinderen in de opvang in de leeftijd tussen 0 en 4 jaar.  Ik heb 1 huiskat en 3 buitenkatten. Ik woon in een oud badmeestershuisje vlakbij het zwembad. De buurt is heel rustig, beetje afgelegen. Ik heb een grote tuin met veel speelmogelijkheid. De speeltuin en het bos is op loopafstand. Meestal doen we alles te voet. Ik heb op dit moment geen auto maar dat komt wel weer. 2 tweelingbuggy’s, normale buggy’s, goedgekeurde bedjes is er aanwezig. Eigenlijk heb ik alles wat er nodig zou kunnen zijn.


Gastouder Jolanda
uit Doorn


Ik ben gastouder Jolanda uit Doorn. Ik ben in 2001 begonnen als gastouder. Een kennis van een vriendin zocht een oppas en ik had op dat moment geen werk.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.