Leeftijd gastouder

32 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.25

Flexibele opvang

Woonplaats

Arnhem

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Jill (empatisch, creatief, open-minded) , en zou jullie graag voor willen stellen aan mijn trots, mijn hobby, mijn werk: gastouderopvang De Duizendpoot.
Bij De Duizendpoot worden kinderen gestimuleerd in het ontdekken van wie ze zelf zijn, wat ze leuk vinden, om te doen, en waar hun interesses liggen. Dit gebeurt in een zowel fysieke als emotioneel veilige omgeving. Het ontdekken gebeurd dmv allerlei activiteiten. Zoals creatief bezig zijn, koken/bakken, dans/ theater. Maar ook lekker buiten zijn of even lekker chillen zijn onderdeel van het programma. Er wordt met thema’s gewerkt, om de 6 weken switchen deze. En binnen deze thema’s zijn de kinderen vrij om zelf aan te geven wat ze willen. Het allerbelangrijkste is immers wel dat de kids een fijne en leuke dag hebben gehad bij de Duizendpoot.


Gastouder Jill
uit Arnhem


Mijn naam is Jill (empatisch, creatief, open-minded) , en zou jullie graag voor willen stellen aan mijn trots, mijn hobby, mijn werk: gastouderopvang De Duizendpoot. Bij De Duizendpoot worden kinderen gestimuleerd in het ontdekken van wie ze zelf zijn, wat ze leuk vinden, om te doen, en waar hun interesses liggen. Dit gebeurt in een zowel fysieke als emotioneel veilige omgeving. Het ontdekken gebeurd dmv allerlei activiteiten. Zoals creatief bezig zijn, koken/bakken, dans/ theater. Maar ook lekker buiten zijn of even lekker chillen zijn onderdeel van het programma. Er wordt met thema's gewerkt, om de 6 weken switchen deze. En binnen deze thema's zijn de kinderen vrij om zelf aan te geven wat ze willen. Het allerbelangrijkste is immers wel dat de kids een fijne en leuke dag hebben gehad bij de Duizendpoot!

Opvang bij gastouder thuis

4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.