Ik ben gastouder Jessica uit 's-Heerenberg

 

Over Ik ben gastouder Jessica uit ‘s-Heerenberg

Beste Vraagouders,

Ik ben op zoek naar gezinnen in de omgeving van Doetinchem en omstreken die op zoek zijn naar een Gastouder/Nanny die bij het gezin aan huis komt.

Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Jessica, ik ben 39 jaar en ik woon in 's-Heerenberg. Ik heb 3 jaar in een kinderdagverblijf gewerkt in Doetinchem en ik ben nu 15 jaar werkzaam als gastouder, ik kies hiervoor omdat ik vind dat ieder kind het recht heeft om in een veilige en betrouwbare omgeving op te groeien. Ik heb mijn diploma Spw 3 en Helpende Welzijn 2 daarnaast een certificaat voor de kinderehbo en een vog-verklaring.

Meer lezen
Naam
Jessica
Leeftijd
39
Woonplaats
's-Heerenberg
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
2019378
Opvang
Opvang bij gezin thuis
Flexibele opvang
Nee
Uurtarief
€ 12
Beschikbaar vanaf
04/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste Vraagouders,

Ik ben op zoek naar gezinnen in de omgeving van Doetinchem en omstreken die op zoek zijn naar een Gastouder/Nanny die bij het gezin aan huis komt.

Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Jessica, ik ben 39 jaar en ik woon in ‘s-Heerenberg. Ik heb 3 jaar in een kinderdagverblijf gewerkt in Doetinchem en ik ben nu 15 jaar werkzaam als gastouder, ik kies hiervoor omdat ik vind dat ieder kind het recht heeft om in een veilige en betrouwbare omgeving op te groeien. Ik heb mijn diploma Spw 3 en Helpende Welzijn 2 daarnaast een certificaat voor de kinderehbo en een vog-verklaring.
Ik vind het gezellig om lekker met de kinderen naar buiten te gaan, wandelen, naar de eendjes/speeltuin in de buurt te gaan of om even een boodschapje te doen daarnaast vind ik het ook leuk om te kleien, puzzelen, knutselen, boekjes voorlezen en natuurlijk de dagelijkse verzorging van de kinderen, flesje/eten/drinken geven, luiers verschonen, knuffelen enz.

Ik ben beschikbaar op:

Maandag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Voor deze dagen geen voor of naschoolse opvang maar dagopvang.

Mochten jullie interesse hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Jessica uit ‘s-Heerenberg

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.