Naam gastouder
Jennifer

Leeftijd gastouder
25 jaar

Woonplaats
SLIEDRECHT

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gezin thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 15

Beschikbaar vanaf
21/10/2019

LRK registratie

Ik heb al ongeveer 6 jaar ervaring als nanny bij gezinnen aan huis. Momenteel werk ik al een aantal jaren bij 2 gezinnen. Hier werk ik met veel plezier. Beide gezinnen hebben 3 kindjes. Maar wat ik erg speciaal vond, is dat ik bij 1 gezin voor een tweeling heb gezorgd vanaf hun geboorte. Ik heb dus al hele jonge baby’s meegemaakt. Ik ben dol op baby’s dus dit vond ik erg leuk!

Mijn voorkeur gaat daarom ook weer uit aan een gezin met een jonge baby. Ik vind het heel speciaal om de ontwikkeling mee te mogen maken en het kindje te zien opgroeien! Ook vind ik het erg leuk om bij grote gezinnen aan huis te werken.

Aangezien de jongste bij 1 gezin in 2020 4 jaar wordt en ook naar de basisschool gaat, wil ik al langzaam aan naar een nieuw gezin gaan kijken.

Ik hou erg van knutselen en creatief bezig zijn met de kinderen. Aan de hand van thema’s maken we iedere keer mooie werkjes! Ik vind het ook heel leuk om samen te bakken en natuurlijk om uitstapjes te maken! Verder mogen de kindjes van mij heel veel maar ik zorg er wel voor dat er duidelijkheid is en structuur.

Ook vind ik het niet erg om licht huishoudelijk werk te verrichten.

Neem gerust contact met mij op!

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.