Ik ben gastouder Jannie uit Doetinchem

 

Over Ik ben gastouder Jannie uit Doetinchem

Ik heb gewerkt in de ouderen zorg als verzorgende IG. Ik heb de opleiding verzorgende IG gedaan. Ik heb de cursus kinder EHBO gedaan. Zelf heb ik een dochter van 4 en  een zoon van 1,5 jaar en een klein hondje. Ik vind belangrijk tijdens de opvang wees jezelf, wees eerlijk en lief voor elkaar. Ik ga graag wandelen, speeltuinen bezoeken, knutselen met de kinderen. Ik ga s’morgens mijn dochtertje naar school brengen, en om 14.00 weer ophalen. Ik heb geen kinderen in de opvang. We hadden een hondje maar deze is helaas overleden, misschien komt er nog een nieuwe, maar dat is nog niet zeker.

Meer lezen
Naam
Jannie
Leeftijd
36
Woonplaats
Doetinchem
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180790
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5.25
Beschikbaar vanaf
15/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik heb gewerkt in de ouderen zorg als verzorgende IG. Ik heb de opleiding verzorgende IG gedaan. Ik heb de cursus kinder EHBO gedaan. Ìk heb een dochter van 4 en  een zoon van 1,5 jaar en een klein hondje. Ik vind belangrijk tijdens de opvang wees jezelf, wees eerlijk en lief voor elkaar. Ik ga graag wandelen, speeltuinen bezoeken, knutselen met de kinderen. Ik ga s’morgens mijn dochtertje naar school brengen, en om 14.00 weer ophalen. Ik heb geen kinderen in de opvang. Onze hond is kindvriendelijk, maar blijft waar nodig is, in zijn bench. Ik woon in een hoekwoning met een ruime tuin. Het is een kindvriendelijke buurt, met park en speeltuintjes dichtbij. Ik heb een kindvriendelijke tuin waar de kindjes niet zelfstandig uit kunnen.  Ik woon in de buurt bij speeltuintjes, en gaan ook wel eens naar speeltuin Schöneveld. Ik heb een auto en fiets tot mijn beschikking. Wij hebben een duo wandelwagen, en een campingbedje.  Ik ben slechthorend, en leer de kinderen praktische gebaren. Hierdoor is het gelijk een bevordering tot communicatie met zeer kleine kinderen.  Kinderen pikken het vlot op, en worden hierdoor meer geprikkeld om creatief te zijn. Ik zelf zie het daarom niet als beperking, maar juist als bevordering.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Jannie uit Doetinchem

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.