Ik ben gastouder Jacquelien uit Amersfoort

 

Over Ik ben gastouder Jacquelien uit Amersfoort

Ik ben gastouder Jacquelien uit Amersfoort. Ik heb 15 jaar ervaring en ik ben al 5 jaar gastouder. Hiervoor heb ik gewerkt als administratie en hoofd peuterspeelzaal.

Meer lezen
Naam
Jacquelien
Leeftijd
50
Woonplaats
Amersfoort
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160797
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
12/11/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Jacquelien uit Amersfoort. Ik heb 15 jaar ervaring en ik ben al 5 jaar gastouder. Hiervoor heb ik gewerkt als administratie en hoofd peuterspeelzaal. Ik heb de opleiding MBO gedaan. Ik heb de cursussen babygebaren, stimuleren eetgewoontes e.d. gevolgd. Ik heb zelf 2 kinderen 21, 18 jaar en een man. Geduld, Respect, kind eigen ding doen, regelmaat en veel buiten zijn vind ik belangrijk. Alle activiteiten zijn leuk, maar vooral het veel buiten zijn en buiten ontdekken. Vrij binnenloop met aansluiten drinken/eten, activiteit/slapen, lunch, activiteit/slapen, drinken/eten, activiteit. Ik heb 14 kinderen in de opvang van 0-4 jaar. Ik heb katten en een hond, de hond komt niet boven. (huiskamer is boven) Verloopt goed met de kinderen. Ik woon in een eengezinswoning. Het is een kindvriendelijk, doodlopende straat. Ik heb een balkon, afgeschermd. Gastouder gaat veel naar buiten met de kinderen naar speeltuinen, kinderboerderij, wandelen, bos. Ik gebruik de fiets en de auto met goedkeuring van de ouders. Ik heb een lopend wandelwagen, duowagen, campingbedje, ledikant, box, commode.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Jacquelien uit Amersfoort

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.