Leeftijd gastouder

27 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Veenendaal

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Voordat ik meer informatie geef over @Isa wil ik graag mezelf voorstellen. Ik ben Isa Brouwer, 25 jaar oud en moeder van Mace (3). Van jongs af aan ben ik al gek geweest op kinderen en ik heb mij altijd omringt met kinderen; mijn eerste baantje was bij een speeltuin, helpen bij kinderspelweken en uiteindelijk de opleiding tot Leerkracht Basisonderwijs. De afgelopen paar jaren heb ik met veel plezier in het onderwijs gewerkt, met name in de groepen 1 en 2. Toch bleef het altijd kriebelen om ook met de leeftijdscategorie 0-4 te werken en nu kan ik dan eindelijk die droom achtervolgen middels @Isa.

Ik ben christelijk en dit zal tijdens de opvang ook uiting krijgen. Dit houdt in dat er elke week een bijbelverhaal centraal staat en dat we christelijke kinderliedjes zingen. We zullen ook bidden voor het eten en af en toe een knutselwerkje maken over het bijbelverhaal wat centraal staat. Natuurlijk beperk ik mij niet tot enkel christelijke kinderliedjes en zal er ook genoeg worden afgezongen met de algemeen bekende kinderliedjes.

Doordat ik bekend ben met het onderwijs, zeker met de groepen 1 en 2, weet ik waar de kinderen vanaf 4 jaar terecht komen. Deze kennis zet ik dan ook zeker in tijdens de opvangmomenten. Voor elk kind creëer ik een aansprekende en uitdagende omgeving, waar gespeeld en geleerd kan worden.

@Isa werkt met aansprekende thema’s voor de kinderen middels de methode KIKI. Elke zes weken zal er een thema centraal staan waarbij leuke activiteiten, maar ook knutsels en uitstapjes worden bedacht. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenen, maar ook onderwerpen als ‘eet smakelijk’ of ‘de boerderij’. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de feestdagen gedurende het jaar: sinterklaas, kerst, vader- en moederdag etc. De thema’s sluiten aan bij de leefwereld van de kinderen en zijn daardoor aansprekend. Voor kinderen vanaf 2,5/ 3 jaar creëer ik binnen deze thema’s kleine ‘kringactiviteiten’ waarbij we spelenderwijs aandacht besteden aan bijvoorbeeld de fijne motoriek, spel en woordenschat. Zo hoop ik bij te dragen aan een prettige overgang van ‘thuis’ naar school.


Gastouder Isabel
uit Veenendaal


Hallo, Mijn naam is Isabel Brouwer. Ik ben 25 jaar en moeder van Mace (3). Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest binnen het onderwijs, met name groep 1/2, maak ik nu de switch naar gastouderopvang. Verbinden en ontdekken zijn de pijlers waar het bij @Isa om draait. Nieuwsgierig?

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
  • Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.