Ik ben gastouder Ingrid uit Angerlo

 

Over Ik ben gastouder Ingrid uit Angerlo

Ik ben gastouder Ingrid uit Angerlo Ik ben in 2009 bij mij thuis begonnen als gastouder. ik heb een zoon van 21 jaar en een dochter van 19 jaar. En ik ben getrouwd. ik ben 8 jaar lang peuterleidster geweest. Ik heb de opleiding SPB3 gedaan. En ik heb de EHBO voor kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf ontwikkelen en samen kunnen spelen met andere kindjes.  

Meer lezen
Naam
Ingrid
Leeftijd
0
Woonplaats
Angerlo
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
204807153
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Ingrid uit Angerlo

Ik ben in 2009 bij mij thuis begonnen als gastouder. ik heb een zoon van 21 jaar en een dochter van 19 jaar. En ik ben getrouwd.

ik ben 8 jaar lang peuterleidster geweest. Ik heb de opleiding SPB3 gedaan. En ik heb de EHBO voor kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zichzelf ontwikkelen en samen kunnen spelen met andere kindjes.

Ik vind activiteiten zoals knutselen, voorlezen, buiten spelen etc. leuk om te doen met de kinderen.

De dagritme gaat als volgt: Om 10:00 uur gaan we wat drinken en een stukje fruit eten, om 12:00 uur gaan we een broodje eten met wat drinken, daarna rusten of eventueel spelen tot 15:00 uur en dan weer wat drinken of een stukje fruit eten. Ik heb 6 kinderen per dag in de opvang variërend van 0 tot 12 jaar.

Ik woon in een vrijstaand huis in een dorpje. Ik heb een hele grote tuin met zandbak, trampoline, speeltoestellen fietsjes etc. Ook heb ik een speciale ruimte voor de kinderen van 10 bij 6 meter in huis om te spelen. In de buurt is er een dierenweide en er zijn speeltuintjes. Ik gebruik een fiets maar eigenlijk is alles op een loopafstand.

Thuis heb ik kinderfietsen, skelters, stoeltjes, 2 vaste ledikantjes en 3 campinggebedjes, en vele andere dingen aanwezig.

Ik maak geen gebruik van elektra dat wil zeggen geen tv, laptops computers enzovoort.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Ingrid uit Angerlo

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.