Leeftijd gastouder

38 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7.35

Flexibele opvang

Woonplaats

Nieuwe-Tonge

LRK registratie

Locatie
Ik ben Inge Mosch. Ik heb in 2007 de opleiding PABO afgerond met specialisatie het jonge kind. Ik heb 12 jaar gewerkt als leerkracht maar na de komst van mijn jongste zoon in 2019 ben ik begonnen als gastouder in Nieuwe-Tonge.
Ik ben 38 jaar, getrouwd met Ivar en samen hebben wij 4 zoons.
Kleinschalige kinderopvang de Kruukeltjes is een huiselijke opvang waar het het kind voorop staat. Ieder kind mag zichzelf zijn en in zijn eigen tempo groeien en ontwikkelen en kinderen worden echt gezien. Ik benader de kinderen volgens het onvoorwaardelijk ouderschap, kort gezegd betekent dit dat ik niet straf en beloon maar dat ik uitleg waarom bepaald gedrag niet wenselijk is en wat het met anderen doet. Onvoorwaardelijk ouderschap gaat niet uit van het gedrag maar de behoefte achter het gedrag. Ik geef kinderen het gevoel er altijd te mogen zijn met al hun gevoelens en gedachten zonder eerst aan voorwaarden te moeten voldoen.
Ik geloof in een liefdevolle, positieve benadering, waarbij ieder kind uniek mag zijn en we van fouten maken leren.
De kinderen spelen en leren hier in een veilige en stimulerende omgeving in vrijheid in gebondenheid. Dit betekent dat ze binnen bepaalde kaders zoveel mogelijk hun eigen gang mogen gaan om zich op die manier zo goed mogelijk te ontwikkelen. Ze kunnen zelf ontdekken en hun grenzen opzoeken. Ze hebben vrije keuze in hun spel en hebben de keus uit een flinke collectie open end en ander duurzaam speelgoed evenals uit creatieve materialen en sensomotorisch materiaal.
Ik hecht waarde aan gezonde voeding.
Ik ga graag met de kinderen op pad, niet alleen met de bakfiets naar activiteiten in de buurt zoals de kinderboerderij, de bibliotheek of de speeltuin maar ook met de auto verder weg naar bijvoorbeeld musea, de dierentuin, de efteling en het speelbos.
Ik bied opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Thuisonderwijskinderen ouder dan 4 zijn ook van harte welkom. Kleinschalige kinderopvang de Kruukeltjes is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00-18:00. Buiten deze tijden is opvang mogelijk in overleg.
Voor meer informatie mag er altijd contact opgenomen worden!

Gastouder Inge
uit Nieuwe-Tonge


ik ben Inge Mosch, natuurlijke gastouder in Nieuwe-Tonge. Kleinschalige kinderopvang de Kruukeltjes is een huiselijke opvang waar het het kind voorop staat. Ieder kind mag zichzelf zijn en in zijn eigen tempo groeien en ontwikkelen en kinderen worden echt gezien. Ik geloof in een liefdevolle, positieve benadering, waarbij ieder kind uniek mag zijn en we van fouten maken leren.

Opvang bij gastouder thuis


Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.