Leeftijd gastouder

66 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Hoorn

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Inge uit Hoorn. Ik ben al 24 jaar gastouder en doe dit met veel plezier. Ik was vroeger ziekenverzorger en mijn zoon was vaak ziek dus daardoor was ik veel thuis en ben ik begonnen als gastouder. Ik ben voordat ik gastouder werd ziekenverzorger geweest. Ik heb de opleiding mbo niveau 4 gedaan. ik heb de ehbo cursus gevolgd, het pedagogisch beleidsplan gevolgd en de kindermishandeling. Ik heb zelf ook 3 kinderen, een zoon van 36 een dochter van 33 en nog een dochter van 28. Ik vind het belangrijk dat het kind zicht prettig voelt & veilig en dat het kind z’n eigen gang kan gaan. Ik vind dat het kind zich zelf moet kunnen voelen en ik vind het belangrijk dat als er iets is dat ik als gastouder er voor het kind ben. Met mooi weer ga ik altijd vooral naar de grote speeltuin toe, dan kunnen de kindjes lekker spelen ik kan lekker zitten bij het bankje en zo toezicht op ze houden, ook gaan we vaak kinderliedjes luisteren, lezen, tekenen en knutselen. Als de kindjes komen gaan we lekker wat drinken met een snoepje of een koekje erbij, dan gaan we middag eten en daarna gaan een aantal kleintjes naar bed toe. Ik heb 2 kinderen in de opvang, die ik heb zijn flexibele oppas. Daarbij heb ik een jongetje van 7 jaar. Gemiddeld 2 dagen per week. Ik heb 6 kleinkinderen waar ik geen gastouder voor ben maar ze wel regelmatig zie. voor mijn kleinkinderen ben ik dus gewoon oma. Ik heb geen huisdieren. ik woon in een rijtjeshuis, 1 gezinswoning. ik woon in een kind vriendelijke buurt, rustige straat, bijna geen verkeer, ook heb ik in de buurt nog een voetbal veld, schommel, en een speeltoestel met water. Ik heb een glijbaan staan, het kan goed op slot. Er zijn speeltuintjes en kinderboerderijtjes in de buurt. Ik gebruik als vervoersmiddelen de auto, de fiets en lopend. Er zijn 2 buggy’s, ledikant, campingbedje, autostoel 9 maand, een losse zitter en een wippertje aanwezig. Als de kindjes ziek zijn mogen ze ook gewoon komen.


Gastouder Inge
uit Hoorn


Ik ben gastouder Inge uit Hoorn. Ik ben al 24 jaar gastouder en doe dit met veel plezier. Ik was vroeger ziekenverzorger en mijn zoon was vaak ziek dus daardoor was ik veel thuis en ben ik begonnen als gastouder. Ik ben voordat ik gastouder werd ziekenverzorger geweest. Ik heb de opleiding mbo niveau 4 gedaan. ik heb de ehbo cursus gevolgd, het pedagogisch beleidsplan gevolgd en de kindermishandeling. Ik heb zelf ook 3 kinderen, een zoon van 36 een dochter van 33 en nog een dochter van 28. Ik vind het belangrijk dat het kind zicht prettig voelt & veilig en dat het kind z'n eigen gang kan gaan.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.