Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Almere

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Ineke uit Almere

13 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Ik heb leidinggevende op een kinderdagverblijf gedaan. Ik heb de opleiding KVJC (Kinder Verzorging Jeugd Verzorging) gedaan. Ik heb de cursussen pedagogische cursus en EHBO. Ik heb zelf ook kinderen maar die zijn inmiddels al getrouwd en hebben zelf al kinderen. Mijn uurtarief is kindjes onder de 4 jaar is €5.50 per uur en boven de 4 jaar is €5.80 per uur.

Ik vind het belangrijk dat ze lekker kunnen spelen met elkaar en samen delen. Spelletjes, knutselwerkjes van de leeftijd van de kinderen. Ik vind het belangrijk dat ze zich prettig voelen en het naar hun zin hebben hier. Ik vind de activiteiten knutselen, verven, plakken, kleuren, stoep krijten bellen blazen, verstoppertje spelen, spelletjes, met grote kinderen kralen en kettingen maken, mozaïek steentjes ergens op plakken leuk om met de kinderen te doen. En we doen ook activiteiten met de feestdagen. In de zomer veel buiten met water en zand spelen. En we wandelen veel.

Mijn dagritme: Ze komen ‘s morgens dan mogen ze spelen. Tegen 10.00 uur eten we fruit. Dan gaan we liedjes zingen en lezen. Daarna gaan we knutselen. Om 12.00 uur eten we een broodje. Dan gaan de kleintjes slapen. En met de oudere kindjes gaan we meestal nog knutselen of iets anders leuks doen. Dan haal ik kinderen uit school en dan gaan we wat drinken en wat hartigs eten en dan gaan ze weer spelen.

Op dit moment heb ik 3 overdag in de opvang en 2 haal ik af en toe op uit school. De kindjes op dit moment in de opvang zijn : 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en 7 jaar. In januari komt er een baby bij.

Soms komt er een hond van mijn kinderen. Het gaat goed met de kinderen. Ze hebben zelf ook kinderen dus de hond is gewend om met kinderen om te gaan. Als die er zat van is gaat die in de gang liggen want het is al een oudje. Ik woon in een eengezinswoning met een oprit. Tuin achter en voor, 4 slaapkamers een keuken, een grote kamer en een garage.  We wonen in een kindvriendelijke buurt.  De kinderen spelen veel in de tuin. In de buurt hebben we ook een speeltuin. Soms gaan we naar de kinderboerderij met de fiets als ik 1 of 2 kinderen heb in de opvang.

Af en toe gebruik ik de auto of de fiets. Voor de rest doen we veel lopend. Ik beschik over een wandelwagen, bolderkar, fiets, campinggebedjes, ledikantje, wagenbak, box, kinderstoel etc. Als de kindjes een half uur of half uur later worden gebracht of opgehaald vind ik dat geen probleem.


Gastouder Ineke
uit Almere


Ik ben gastouder Ineke uit Almere 13 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Ik heb leidinggevende op een kinderdagverblijf gedaan. Ik heb de opleiding KVJC (Kinder Verzorging Jeugd Verzorging) gedaan. Ik heb de cursussen pedagogische cursus en EHBO. Ik heb zelf ook kinderen mar die zijn inmiddels al getrouwd en hebben zelf al kinderen. Mijn uurtarief is kindjes onder de 4 jaar is €5.50 per uur en boven de 4 jaar is €5.80 per uur.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.