Leeftijd gastouder

65 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Hoogeveen

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Ina uit Hoogeveen. Ik ben 57 jaar. Ik ben ongeveer 7 of 8 jaar begonnen als gastouder. Ik heb in een supermarkt gewerkt, huishoudelijke dienst en in de horeca (keuken), nadat mijn eigen kinderen zijn geboren heb ik voor de kinderen gezorgd en later ben ik begonnen als gastouder. Ik heb de opleidingen huishoudschool en OVB, HZW gedaan. Ik heb de cursus EHBO gevolgd. Ik heb 3 eigen kinderen, 32 jr, 28 jr, 20 jr. De jongste 2 wonen nog thuis. Kinderen moeten zich veilig voelen en veel plezier hebben. Spelletjes, speeltuin spelen, knutselen doe ik graag met de kinderen. Ik zorg voor uitdagende activiteiten die aansluiten bij de beleving van de kinderen. Ik kijk vooral naar de behoeftes van de kinderen en ik speel hierop in. Afhankelijk van de leeftijd, RRR belangrijk. Alles wat kinderen willen daar wordt op ingesprongen. Ik heb 1 jongetje van 11 jaar in de opvang. BSO. De dagen zijn afwisselend. Ik heb een hond en een poes. De hond is gedurende de dag aanwezig. De hond heeft een vaste plek in de kamer waar de kinderen niet mogen komen. Ik ben er altijd bij. Ik woon in een eengezinswoning, hoekhuis. De slaapruimte is op een slaapkamer van mijn eigen kinderen waar eventueel een campingbedje bij op wordt geplaatst. Het is een gezellige buurt en kindvriendelijk. Het verkeer in de straat is bestemmingsverkeer. Ik heb een tuin maar die is afgesloten. Naast het huis is een speeltuin. Alles op loopafstand. Er is een stoelverhoger aanwezig. Ik ga alleen de kindjes brengen en ophalen in de auto. Tijdens de opvang gaat ik niet met de auto weg. Fietszitjes zijn niet aanwezig. Een campingbedje en speelgoed is aanwezig. Wat ik belangrijk vind is, de duidelijkheid naar ouders toe en naar de kinderen. Ik hou van openheid rondom de opvoeding van de kinderen. Mijn uurtarief is €5,00


Gastouder Ina
uit Hoogeveen


Ik ben gastouder Ina uit Hoogeveen. Ik ben 57 jaar. Ik ben ongeveer 7 of 8 jaar begonnen als gastouder.

Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.