Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Wageningen

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Ilonka uit Wageningen

In 2003 ben ik begonnen als gastouder. In  de  zorg  werkte  ik  als  verzorgingsassistente. Verpleeghuizen en bejaardenhuizen. Zorgdienstassistente en een korte opleiding gedaan om gastouder te worden. Ik heb de cursus mishandeling (om de 2 jaar) en EHBO.  Ik heb zelf ook kinderen maar die zijn het huis al uit. Ik woon alleen.

Ik vind regelmaat erg belangrijk en vind het ook belangrijk om de kinderen toch iets te leren vanuit huiselijke situatie en opvoeding. Leren waardering te hebben in binnens en buitenshuis. Ik vind het leuk om met de kinderen te tuinieren , naar de speeltuin te gaan als het droog is, knutselen etc. Ik werk op thema ‘s . In de zomer maken we bijvoorbeeld ijsjes.

Mijn dagritme:

‘s Morgens als ze er zijn een boekje lezen .
09.30 / 10.00 uur gaan we fruit eten. Dan na buiten als mooi weer is en als een baby slaapt gaan we in de tuin spelen. Als we naar  de  winkel  gaan   mogen  de  oudste  kinderen de  boodschappen  pakken die we  nodig  hebben. En dan gaan we de eendjes voeren. dan gaan we rond 11.30/12.00 u eten. Dan gaan de meeste kindjes na bed. Elk kind heeft een eigen boek daar schrijf ik in wat ze doen en zeggen. Daar  gaan  ook  de  meestal  knutselwerkjes  in. Na het slapen gaan we wat leuks doen bijvoorbeeld knutselen, plakken of spelletjes spelen. 15.00 / 05.30 uur gaan we een rijstwafel of fruit eten en dan naar buiten of dansen. We dansen iedere dag.

Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag heb ik nog plekjes vrij. En donderdag zit ik al helemaal vol. Na de vakantie veranderd er veel dan worden er ook kindjes 4 die dan naar school gaan. ik  bied  24  uurs  service  aan 7 dagen.

Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een gezinswoning in een kindvriendelijke buurt. Er word veel gebruik gemaakt van de tuin. Er staat een glijbaan, wipwap, schommel / babyschommel, trampoline, fietsen en een 3ling fiets.  In de buurt zijn ook speeltuintjes. Ik gebruik een tweeling buggy en een 4ling wandelwagen. Ik heb ook een fiets met een kinderzitje achterop. Ik heb 2 slaapkamers ingericht voor de kinderen. in de kamer staan 2 bedden en een commode, ledikant.


Gastouder Ilonka
uit Wageningen


Ik ben gastouder Ilonka uit Wageningen 12/13 augustus 2017 ben ik begonnen als gastouder. Ik heb in de zorg gewerkt. Verpleeghuizen en bejaardenhuizen. Zorgdienstassistente en een korte opleiding gedaan om gastouder te worden. Ik heb de cursus mishandeling (om de 2 jaar) en EHBO.  Ik heb zelf ook kinderen maar die zijn het huis al uit. Ik woon alleen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.