Leeftijd gastouder

37 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Eindhoven

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Ilonka uit Eindhoven. Ik ben 3 jaar geleden begonnen als gastouder. Hiervoor werkte ik als begeleidster op een kinderdagverblijf. Ik  heb de opleiding SPW niveau 3 gevolgd, voor deze opleiding heb ik de EHBO en VVE behaald. Omdat je als gastouder een kleinschalige opvang hebt, vind ik het belangrijk dat de kinderen veel aandacht krijgen. Dat de kinderen liefdevol behandeld worden en vooral dat de kinderen tijdens de opvang zichzelf kunnen ontplooien. Ook vind ik het belangrijk dat er bij de kinderen veel aangeboden wordt, om zich te kunnen ontwikkelen. Ik ga graag samen met de kinderen op pad met de bakfiets, dan fietsen we door naar een speeltuintje bij mij in de omgeving. Daarnaast knutsel ik graag met de kinderen, wat ik erg belangrijk vind zijn de tafelmomenten met zijn allen. Ik volg een vast dagritme. Ik heb een klein hondje die erg liefdevol en rustig is. Wanneer de kinderen met haar spelen, blijf ik er bij zitten. Wanneer we naar een kinderboerderij willen gaan, dan gaan we met de auto erheen. Ik maak gebruik van de auto, bakfiets of we gaan lopends. Ik beschik over alle materialen.


Gastouder Ilonka
uit Eindhoven


Ik ben gastouder Ilonka uit Eindhoven. Ik ben 3 jaar geleden begonnen als gastouder. Hiervoor werkte ik als begeleidster op een kinderdagverblijf. Ik  heb de opleiding SPW niveau 3 gevolgd, voor deze opleiding heb ik de EHBO en VVE behaald. Omdat je als gastouder een kleinschalige opvang hebt, vind ik het belangrijk dat de kinderen veel aandacht krijgen. Dat de kinderen liefdevol behandeld worden en vooral dat de kinderen tijdens de opvang zichzelf kunnen ontplooien. Ook vind ik het belangrijk dat er bij de kinderen veel aangeboden wordt, om zich te kunnen ontwikkelen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.