Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Ifna uit Rotterdam. Ik ga beginnen als GO maar ik heb wel veel ervaring doordat ik heb gewerkt op diverse opvanglocaties. Ook ben ik werkzaam geweest op een kinderdagverblijf. Mijn voorkeur gaat uit naar kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 8 jaar. Ik heb de opleiding Helpende &Welzijn gevolgd en de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. Daarnaast heb ik nog een opleiding voor een modevakschool gevolgd. Als extra cursus heb ik een EHBO certificaat. Ik woon samen met mijn partner en we hebben een dochter van 7 jaar en een zoon van 5 mnd. Ik vind dat kinderen zich vrij moeten voelen bij mij en verder probeer ik ze spelenderwijs dingen aan te leren en ze in hun ontwikkeling te stimuleren. Ik probeer allerlei activiteiten te bedenken waarmee ik, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, aan de slag ga. Dit kunnen dingen zijn zoals puzzelen, knutselen, lezen enz. Afhankelijk van de leeftijd volg ik de behoeftes van een kind. Als ik een baby in de opvang heb dan beginnen we met het geven van de fles waarna het tijd is voor het geven van aandacht. Ik vind het erg belangrijk dat er tussen de middag een rustmoment is waarop er door de kleinsten geslapen kan worden. Hierna wordt er gespeeld met speelgoed dat goed aansluit of de behoefte van een kind. Met kinderen in de leeftijd van 4 – 7 jaar probeer ik elke dag naar buiten te gaaan waarbij ik gebruik kan maken van diverse speelgelegenheden bij in de buurt. Op dit moment vang ik nog geen kinderen op maar ik hoop snel aan de slag te kunnen. We hebben geen huisdieren. Wij wonen in een ééngezinswoning welke in een rustige/kindvriendelijke buurt ligt. Wij hebben een tuin die welliswaar niet echt is afsloten maar wel zodanig dat de kinderen niet naar buiten kunnen. Zoals al aangegeven zijn er voldoende speelgelegenheden in de buurt en ook is er een Kinderboerderij niet ver van mijn huis. Ik heb een fiets tot mijn beschikking en verder maak ik gebruik van het OV. Ik ben een beginnende GO en bezig om alles wat ik nodig heb aan materialen bij elkaar te brengen. Qua opvang is er veel mogelijk (zie ook de opvangtijden).


Gastouder Ifna VOL
uit Rotterdam


Ik ben gastouder Ifna uit Rotterdam. Ik ga beginnen als GO maar ik heb wel veel ervaring doordat ik heb gewerkt op diverse opvanglocaties.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.