Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Utrecht

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Houria uit Utrecht en ben begonnen als gastouder in 1994. Voordat ik gastouder werd werkte ik in een peuterspeelzaal. Ook deed ik BSO en was ik een klassenassistent. De opleiding die ik gevolgd heb is kindverzorging. Daarna heb ik de cursus zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Ik heb de cursus EHBO gedaan en met succes behaald. Ik heb 4 kinderen. Mijn kinderen zijn 2 van 24, 18 en 9 jaar oud. Kinderen een dagbesteding geven vind ik belangrijk. Een goede hygiëne staat hoog bij mij in het vaandel. Daarnaast vind ik het belangrijk om kinderen te stimuleren in hun motoriek. Ik doe met de kinderen eigenlijk van alles; knutselen, buiten spelen, lezen en muziek luisteren. Ik heb een dagritme. We beginnen met spelen of knutselen, daarna fruit/drinken. Dan is het tijd voor een middagslaapje. In de middag brood eten en daarna weer spelen. De kinderen die ik op dit moment op de opvang heb verschilt per dag, gemiddeld 4. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een flat op de eerste verdieping. Ik woon in een kindvriendelijke buurt. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. Er zijn speeltuintjes in de buurt en ook een kinderboerderij. Ik heb geen vervoersmiddelen, waar ik gebruik van maak. Een wandelwagen, ledikanten, kampeerbed, box en meer heb ik ter beschikking.


Gastouder Houria
uit Utrecht


Ik ben gastouder Houria uit Utrecht en ben begonnen als gastouder in 1994. Voordat ik gastouder werd werkte ik in een peuterspeelzaal. Ook deed ik BSO en was ik een klassenassistent. De opleiding die ik gevolgd heb is kindverzorging. Daarna heb ik de cursus zorg en welzijn niveau 2 gedaan. Ik heb de cursus EHBO gedaan en met succes behaald. Ik heb 4 kinderen. Mijn kinderen zijn 2 van 24, 18 en 9 jaar oud.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouderbureau

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.