Leeftijd gastouder

62 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5.5

Flexibele opvang

Woonplaats

Hoogeveen

LRK registratie

Locatie

Beste ouders. Mijn naam is Hetty van der Vinne en ik werk in mijn eigen woning sinds 2015 als Gastouder. In mijn huiskamer ga ik met de kinderen spelen,knutselen,liedjes zingen en gezellig boekjes lezen. Iedere week plaats ik ander speelgoed in de huiskamer te zodat het niet elke week hetzelfde is.Op de eerste verdieping kan ik 4 ledikantjes kwijt te verdelen over 2 slaapkamers. Buitenshuis zijn er verschillende speeltuintjes,zijn er peuterbadjes en er is een kinderboerderij in de buurt. Op het moment bied ik 4 dagen opvang aan 3 kinderen.

Wat ik geleerd heb is dat je niet alle dagen kunt plannen. Ieder kindje heeft immers zijn/haar eigen dagritme. Wat ik wel veel probeer te doen is gezellig knutselen,liedjes zingen,spelen en een boekje lezen. Ook het naar buiten gaan bij goed weer is een prioriteit. Dan nemen we natuurlijk speelgoed mee voor in de speeltuintjes.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en ze te zien groeien, vooral in hun ontwikkeling. Ik kijk naar wat een kindje leuk vind en probeer daar zoveel mogelijk aandacht aan te schenken door middel van het aanbieden van speelgoed, gezellig muziek maken ,over een bepaald onderwerp een gesprekje voeren.


Gastouder Hetty
uit Hoogeveen


Mijn naam is Hetty en ik ben 58 jaar. Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de schoonmaak ben ik nu inmiddels meer dan 5 jaar met veel plezier gastouder. Wat ik erg belangrijk vind om te bieden is regelmaat,geborgenheid en veiligheid . Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn,zo kunnen ze zichzelf ontwikkelen.Ik vind het leuk om creatief en actief bezig te zijn en naar buiten te gaan op zijn tijd. Bent u op zoek naar opvang voor uw kinderen dan hoop ik van u te horen bij Gastouderopvang De Weide.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.