Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Eerbeek

LRK registratie

Locatie

ik ben gastouder Hennie uit Eerbeek en ik woon hier samen met mijn gezin . Ik ben 59 jaar. Ik werk al jaren met kinderen en heb ook met gehandicapten gewerkt. Sinds 2006 ben ik gastouder onder de naam ducky-duck. Ik ben 24 uur per dag beschikbaar voor opvang en natuurlijk ben ik in het bezit van alle benodigde diploma’s waaronder natuurlijk het kinderen E.H.B.O. Ook heb ik een V.V.E diploma. Dat houd in dat ik met het Kiki programma werk (kiki-s.nl). Kiki is een beer waarmee de kinderen op spelende wijs leren door middel van verschillende thema. Kiki word dat ook overal bij betrokken. Verder heeft Kiki een kind/leerling volgsysteem. Hier word de ontwikkeling van het kind bijgehouden en dat kan dan worden meegegeven als de kinderen met 4 jaar naar school gaan. Ook sta ik bij het Calibres ingeschreven als officieel leerbedrijf en als gastouder sta ik ingeschreven bij gastouderbureau Bij de Hand. Vorig jaar is de serre waarin ik de kinderen opvang, helemaal opnieuw opgebouwd waardoor deze ruimer, veiliger en nog makkelijker schoon te houden is. Verder staat deze verbonden met de ‘ducky-duck’ ruimte zoals wij hem noemen en dat is eigenlijk een extra speelkamer. Ook de tuin is helemaal voor de kinderen ingericht met een zandbak, glijbaan, schommel, speelhuisje en ander buiten speelgoed. Voor de grotere (bso) kinderen is er een speeltuin voor het huis waar ze lekker kunnen spelen. Met de kinderen ga ik vaak wandelen (als het weer het toe laat), want ik vind het belangrijk dat ze frisse lucht krijgen. Dan wandelen we gewoon een rondje of we gaan naar de kinderboerderij, een speeltuintje in de buurt of kijken bij de boerderij. Ook knutsel ik vaak met de kinderen, meestal in het thema van Kiki.


Gastouder Hennie
uit Eerbeek


ik ben gastouder Hennie uit Eerbeek. ik ben 59 jaar

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.