Leeftijd gastouder

1 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Leiden

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Ik ben gastouder Heba uit Leiden

6 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Ik heb de werkzaamheden Pedagogisch hbo kinderen, gewerkt bij een peuterspeelzaal. Stage gedaan bij een gastouderbureau.  Ik heb de opleiding MBO 2 zorg en welzijn en Competentie gericht gastouder. Ik heb de cursus Eerste Hulp, EHBO en oranje kruis. Ik heb 3 kinderen een m 18 jr , j 15 jr, j 10 jr. En ik woon samen met mijn man.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en zich veilig voelen bij mij. En zichzelf zijn. Ik doe verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. Eendjes voeren. Knutselen etc.  Ik heb een vast dagritme. Om dit moment hebben ik 7 gast kinderen in de opvang.

Wij hebben geen huisdieren. Ik woon in een gezinshuis in een kindvriendelijke buurt. Ik maak gebruik van de tuin. We hebben ook een zwembadje in de tuin. In de buurt is een Speeltuin, boerderijen etc.

Ik maak gebruik van een bakfiets en wandelwagen. Ik beschik over een wandelwagentje. De kinderen hebben een eigen slaapkamer met 2 stapelbedden. Ik ben in het bezit ook van een ledikantje, luiers en billendoekjes. Elke kind heeft bij mij een dag schrift hoe de dag loopt waarin staat of ze genoeg hebben gegeten of gedronken en goed hebben geslapen.  Elke 4 maanden gaan we het aanpassen en de kinderen observeren. Daarna bespreek ik het met de ouders aan tafel. Ik vind het belangrijk om goed contact te hebben met de ouders.


Gastouder Heba
uit Leiden


Ik ben gastouder Heba uit Leiden 6 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder. Ik heb de werkzaamheden Pedagogisch hbo kinderen, gewerkt bij een peuterspeelzaal. Stage gedaan bij een gastouderbureau.  Ik heb de opleiding MBO 2 zorg en welzijn en Competentie gericht gastouder. Ik heb de cursus Eerste Hulp, EHBO en oranje kruis. Ik heb 3 kinderen een m 18 jr , j 15 jr, j 10 jr. En ik woon samen met mijn man.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.