Leeftijd gastouder

52 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Appingedam

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Harma, en run vanaf 2005  mijn gastouderopvang in Appingedam. we hebben 3 kinderen (25, 23 en 14 jaar) en op dit moment verzorg ik 8 gastouder kinderen in de leeftijden 1-4 en 6-10 jaar, verdeeld van maandag – donderdag. De opleiding helpende zorg en welzijn en de cursussen EHBO en opvoeden helpen me extra om mijn werk als gastouder goed uit te voeren. Ik woon in een vrijstaand huis, met een grote tuin aan de achterzijde van het huis. De tuin is veilig afgezet voor de kinderen, omdat het huis wel aan een drukke weg staat. In de tuin staat een klimrek , er zijn fietsjes en andere materialen, zodat de kinderen zich goed vermaken. Ik heb er plezier in om met de kinderen naar buiten te gaan en soms naar een speeltuin. Voor de kleinere kinderen heb ik alle benodigde materialen in huis, zoals een wandelwagen, kinderzitje, ledikantje. Ik heb een auto tot mijn beschikking en in vakanties ga ik soms met de kinderen op pad, naar een grote buitenspeeltuin in de buurt, of bijvoorbeeld naar Ballorig.

De dag bij mij begint voor het kind met vrij spelen, halverwege gaan we gezamenlijk fruit eten. Daarna kan er weer worden gespeeld, geknutseld of voorgelezen. Rond het middaguur gaan we aan tafel een broodje eten. Als er kindjes moeten slapen breng ik ze naar bed, de grote kinderen kunnen buiten of binnen spelen, een spelletje doen, of rustig zelf iets maken. Kinderen hebben de vrijheid om te gaan knutselen als ze daar behoefte aan hebben.

Ik vind het erg belangrijk dat het kind zich thuis voelt bij mij en de ruimte heeft om te ontdekken wie hij is. Ik vind het belangrijk dat het kind leert dat hij er mag zijn, zoals hij is. Ik let op de ontwikkeling van elk kind en bied steeds wat het kind nodig heeft om een stapje verder te komen in de ontwikkeling. Ik hanteer duidelijke huisregels, deze overleg ik met de ouders.

Mijn uurtarief is €6.00 per uur.


Gastouder Harma
uit Appingedam


hallo ik ben Harma, getrouwd en drie kinderen 27, 23, en 14 Jaar. en run vanaf 2005  mijn gastouderopvang in Appingedam. Als gastouder bied ik de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving. Ik help de kinderen in hun ontwikkeling. Ik stimuleer hun zelfstandigheid en persoonlijke groei. Activiteiten die ik bijvoorbeeld met de kinderen doe zijn: knutselen, spelletjes doen, we spelen graag buiten. Op dit moment verzorg ik 8 gastouder kinderen in de leeftijden 1-4 en 6-10 jaar, op de maandag dinsdag en donderdag van 7.30-18.00. Ik doe dit met veel plezier en wil graag de zorg van jullie kinderen op mij nemen zodat jullie met een gerust hart aan het werk kunnen gaan.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.