Ik ben gastouder Harma uit Appingedam

 

Over Ik ben gastouder Harma uit Appingedam

Mijn naam is Harma, en run al 13 jaar mijn gastouderopvang in Appingedam. Zelf heb ik 3 kinderen (20, 17 en 8 jaar) en op dit moment verzorg ik 7 gastouder kinderen in de leeftijden 1-4 en 6-10 jaar, verdeeld van maandag - donderdag. De opleiding helpende zorg en welzijn en de cursussen EHBO en opvoeden helpen me extra om mijn werk als gastouder goed uit te voeren. Ik woon in een vrijstaand huis, met een grote tuin aan de achterzijde van het huis. De tuin is veilig afgezet voor de kinderen, omdat het huis wel aan een drukke weg staat. In de tuin staat een klimrek en trampoline, er zijn fietsjes en andere materialen, zodat de kinderen zich goed vermaken.

Meer lezen
Naam
Harma
Leeftijd
48
Woonplaats
Appingedam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180079
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
23/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Mijn naam is Harma, en run al 13 jaar mijn gastouderopvang in Appingedam. Zelf heb ik 3 kinderen (20, 17 en 8 jaar) en op dit moment verzorg ik 7 gastouder kinderen in de leeftijden 1-4 en 6-10 jaar, verdeeld van maandag – donderdag. De opleiding helpende zorg en welzijn en de cursussen EHBO en opvoeden helpen me extra om mijn werk als gastouder goed uit te voeren. Ik woon in een vrijstaand huis, met een grote tuin aan de achterzijde van het huis. De tuin is veilig afgezet voor de kinderen, omdat het huis wel aan een drukke weg staat. In de tuin staat een klimrek en trampoline, er zijn fietsjes en andere materialen, zodat de kinderen zich goed vermaken. Ik heb er plezier in om met de kinderen naar buiten te gaan en soms naar een speeltuin. Voor de kleinere kinderen heb ik alle benodigde materialen in huis, zoals een wandelwagen, kinderzitje, ledikantje. Ik heb een auto tot mijn beschikking en in vakanties ga ik soms met de kinderen op pad, naar een grote buitenspeeltuin in de buurt, of bijvoorbeeld naar Ballorig. Als enig huisdier heb ik een dwerghamster.

De dag bij mij begint voor het kind met vrij spelen, halverwege gaan we gezamenlijk fruit eten. Daarna kan er weer worden gespeeld, geknutseld of geluisterd naar een voorleesboekje. Rond het middaguur gaan we aan tafel een broodje eten. Als er kindjes moeten slapen breng ik ze naar bed, de grote kinderen kunnen buiten of binnen spelen, een spelletje doen, of rustig zelf iets maken. Kinderen hebben de vrijheid om te gaan knutselen als ze daar behoefte aan hebben, en er wordt regelmatig voorgelezen.

Ik vind het erg belangrijk dat het kind zich thuis voelt bij mij en de ruimte heeft om te ontdekken wie hij is. Ik vind het belangrijk dat het kind leert dat hij er mag zijn, zoals hij is. Ik let op de ontwikkeling van elk kind en bied steeds wat het kind nodig heeft om een stapje verder te komen in de ontwikkeling. Ik hanteer duidelijke huisregels, deze overleg ik met de ouders.

Mijn uurtarief is 5,25 per uur.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Harma uit Appingedam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.