Leeftijd gastouder

43 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 7.50

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Beste ouder, ik ben een ervaren, liefdevolle, flexibele gediplomeerde gastouder. Ik spreek Nederlands en Engels. Wij bieden dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, fruit, broodmaaltijden, warme maaltijden, educatieve activiteiten en uitstapjes aan. Wij zijn gevestigd in Rotterdam- West, wijk Schiemond. Wij zijn gelegen naast een speeltuin. Wij beschikken over een ruime tuin waar kinderen altijd buiten kunnen spelen en een rookvrije binnenruimte. Wij zijn van Maandag tot en met Woensdag geopend van 09.00 tot 19.00. Wij werken met een voorschoolse educatie Kiki. Wij observeren het kind met `Dit ben ik` methode. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. In de buurt vindt u de bibliotheek, wandelroute langs de haven, dakpark en de markt. U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismaking met telefoonnummer 0628952626 op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00. Tot ziens!


Gastouder Hakima
uit Rotterdam


Welkom bij Kinderopvang aan Huis Wiebeltje Ik ben 43 jaar en heb zelf vijf kinderen in de leeftijd 19, 17, 13, 12, 10. Ze gaan allemaal naar school. Ik wil gaan werken als gastouder, omdat ik mijn passie voor kinderen wil uitvoeren in de praktijk en ik wil mijn ervaringen en mijn kennis delen met andere ouders die hun werk of studie willen combineren met de zorg en opvoeding van hun kinderen. Ik paste regelmatig op neefjes en nichtjes en buurjongens en buurmeisjes als de ouder een moment voor hen zelf nodig hebben. Voorheen heb ik in totaal vier jaar in een kinderopvang gewerkt en ben nu 11 jaar werkzaam als zelfstandige pedagogisch medewerker.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.