Ik ben gastouder Gulsteren uit Dordrecht

 

Over Ik ben gastouder Gulseren uit Dordrecht

Ik ben gastouder Gulseren uit Dordrecht. Bijna 10 jaar geleden ben ik gastouder geworden, vanwege mijn eigen kindjes en omdat werken met kinderen erg leuk is. Hiervoor heb ik in de beveiliging gewerkt. Meldkamer en administratie werkzaamheden. Ik heb de opleiding zorg & welzijn 2 gedaan. Ik heb de cursussen EHBO en reanimatie gedaan. Ik heb 2 dochters van 11 en 13 en een zoon van 6 jaar. Regelmaat, liefde en goede zorg vind ik belangrijk tijdens de opvang. Buiten spelen, knutselen, dansen en bakken doe ik met de kinderen.

Meer lezen
Naam
Gulsteren
Leeftijd
44
Woonplaats
Dordrecht
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180988
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 4
Beschikbaar vanaf
09/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Gulseren uit Dordrecht. Bijna 10 jaar geleden ben ik gastouder geworden, vanwege mijn eigen kindjes en omdat werken met kinderen erg leuk is. Hiervoor heb ik in de beveiliging gewerkt. Meldkamer en administratie werkzaamheden. Ik heb de opleiding zorg & welzijn 2 gedaan. Ik heb de cursussen EHBO en reanimatie gedaan. Ik heb 2 dochters van 11 en 13 en een zoon van 6 jaar. Regelmaat, liefde en goede zorg vind ik belangrijk tijdens de opvang. Buiten spelen, knutselen, dansen en bakken doe ik met de kinderen. Tussen 12 en 1 word er gegeten en tussen 1 en 3 slapen er meestal kindjes. Verder doen we of knutselen of buiten spelen of film kijken, ligt eraan. Ik heb een jongen van 2 jaar, een meisje van 2 jaar, een jongen van 2 jaar en een meisje van 4 jaar. Ik heb een kat en die komt soms binnen. Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon in een kindvriendelijke buurt. Ik heb een voortuin. Ik heb een speeltuin voor de deur. Ik gebruik soms de auto en de fiets. Er is een ledikant aanwezig.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Gulseren uit Dordrecht

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.