Leeftijd gastouder

4 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Den Haag

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Greet uit Den Haag

Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen als gastouder maar daarvoor bood ik al opvang voor mijn neefjes en nichtjes. Voordat ik gastouder werd heb ik al kinderopvang gedaan maar daarnaast ook in de thuiszorg gewerkt en schoonmaakwerk gedaan. Ik heb heb de huishoudschool gedaan en om gastouder te worden heb ik Zorg en Welzijn niveau 2 gedaan. Ik heb EHBO voor kinderen als extra cursus gedaan. Ik heb al 32 jaar een vriend en 2 kinderen van 32 en 28.

Ik vind het belangrijk tijdens de opvang dat de kinderen het gezellig hebben en dat ze zich veilig en vertrouwd voelen. Ik vind het leuk om met de kinderen naar een speeltuin of kinderboerderij te gaan, te lezen, te knutselen te kletsen en spelletjes te spelen.

Mijn dagritme ziet er als volgt uit: in de ochtend gaan we tegen 9.15u wat eten en drinken daarna gaan we (als het weer het toelaat) naar buiten. Als we dan tegen 11.30u weer terug zijn gaan we de tafel klaar maken om een broodje te eten Na het brood eten gaan we een spelletje doen of lezen maar als de kinderen het willen kunnen we ook weer naar buiten gaan.Om ongeveer 15.00u gaan we weer iets drinken en daarna gaan we binnen spelen tot de kinderen opgehaald worden.

Op dit moment heb ik 1 kindje in de opvang. Ik heb 2 hondjes maar die liggen bijna altijd in de benche.

Ik woon in een eengezinswoning. Ik woon in een kindvriendelijke buurt waar weinig verkeer doorheen komt. Ja, ik heb een afgesloten tuin aan de achterkant met een speelhuisje en een trampoline. Bij mij in de buurt zijn meerdere speeltuinen en er is een kinderboerderij.

Ik maak geen gebruik van een auto, heel soms maak ik gebruik van een fiets maar het meeste doe ik lopend. Ik heb de beschikking over een 2-lingwagen, een buggy, kinderstoelen , kinderbedjes, een commode ,een box en een groot speelkleed. Als er kinderen komen met een allergie dan schrijf ik dat op en hoe daar rekening mee.

 

 

 


Gastouder Greet
uit Den Haag


Ik ben gastouder Greet uit Den Haag Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen als gastouder maar daarvoor bood ik al opvang voor mijn neefjes en nichtjes. Voordat ik gastouder werd heb ik al kinderopvang gedaan maar daarnaast ook in de thuiszorg gewerkt en schoonmaakwerk gedaan. Ik heb heb de huishoudschool gedaan en om gastouder te worden heb ik Zorg en Welzijn niveau 2 gedaan. Ik heb EHBO voor kinderen als extra cursus gedaan. Ik heb al 32 jaar een vriend en 2 kinderen van 32 en 28.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.