Leeftijd gastouder

61 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 10

Flexibele opvang

Woonplaats

Zwolle

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Geriene uit Zwolle. Vanaf 2015 doe ik naschoolse opvang in een gezin met drie kinderen. Dit zijn mijn werkzaamheden voordat ik gastouder werd, leerkracht basisonderwijs(invalwerk), 10 jaar Leidster therapeutische peutergroep.(Johanna Stichting), leidster reguliere peuterspeelzaal (Travers) en opvoeding van mijn drie kinderen. Ik heb de opleiding PABO/Kleuterleidster gedaan. Ik heb drie kinderen 2 zoons van 25 en 24 jaar 1 dochter 21 jaar. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat er een huiselijke en gezellige sfeer is. Sturing en stimulans geven zodat de kinderen zich kunnen ontwikkelen tot positieve en zelfstandige persoontjes. Samen spelen, maar ook zelfstandig. Vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom. Bij een baby’tje of jongere kinderen zal er rust en regelmaat zijn. In het oppasgezin zal ik de situatie van thuis zoveel mogelijk proberen te volgen. Ik vind het leuk om samen te praten, te lachen, lezen, zingen en creatieve dingen te doen. Tekenen, kleien, fantaseren. Spelletjes, binnen en buiten spelen.  Het bezoeken van sport of muzieklessen zal ik met plezier doen. Het dagritme zal ik in overleg met het gezin laten verlopen (zie hierboven). Ik heb drie kinderen van 11, 13 en 15 jaar in de opvang. Naschoolse opvang 3x per week. Mijn vervoersmiddelen zijn fiets en waar nodig is de auto. Mijn voorkeur gaat nu uit naar een gezin met een baby en/of jongere kinderen.  Ik ben flexibel in de opvangtijden en dagen. Vanaf juni 2019 ben ik de volledige week beschikbaar. Nu op woensdag en  vrijdag. Maandag, dinsdag en donderdag zijn bespreekbaar. Ik maak graag kennis met een gezin uit Zwolle!


Gastouder Geriene
uit Zwolle


Ik ben gastouder Geriene uit Zwolle. Vanaf 2015 doe ik naschoolse opvang in een gezin met drie kinderen. Dit zijn mijn werkzaamheden voordat ik gastouder werd, leerkracht basisonderwijs(invalwerk), 10 jaar Leidster therapeutische peutergroep.(Johanna Stichting), leidster reguliere peuterspeelzaal (Travers) en opvoeding van mijn drie kinderen. Ik heb de opleiding PABO/Kleuterleidster gedaan. Ik heb drie kinderen 2 zoons van 25 en 24 jaar 1 dochter 21 jaar.

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.