Leeftijd gastouder

37 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.27

Flexibele opvang

Woonplaats

Opeinde

LRK registratie

Locatie
Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder

Na 13 jaar op de groep te hebben gewerkt in de kinderopvang was het tijd om voor mezelf te beginnen met een gastouderopvang aan huis.

In mijn ruime woning met mooie (speel) tuin zorg ik graag voor uw kind terwijl u aan het werk bent.

Uiteraard ben ik LRK gecertificeerd en heb ik mijn EHBO diploma. Als aanvulling heb ik de nodige cursussen via mijn werk in de kinderopvang gevolgd zoals Vroeg-voorschoolse educatie (VVE) en contact met baby’s. Ik heb daarnaast het diploma pedagogisch werker MBO niveau 4.

Ik geniet ervan om kinderen te zien opgroeien en hierbij de helpende factor te zijn. Ik bied graag een stabiele en veilige omgeving. Ga graag naar buiten maar weet binnen ook altijd wel wat te doen. Van spelen in een zelfgemaakt tentje tot knutselen met wat we maar kunnen vinden.

Voor baby’s reserveer ik een plekje in mijn grote woning, dmv, grondbox. Er is veel aandacht voor het eigen ritme. Met baby’s wordt het eigen schema gevolgd en we maken veel contact. Liedjes zingen, knuffelen, samen spelen of eventjes alleen, nieuwe dingen ontdekken… Ook baby’s krijgen binnen mijn opvang de aandacht die ze verdienen en nodig hebben.

Open communicatie vind ik erg belangrijk en daarom ga ik dus in gesprek met u als ouder en maar ik gebruik ook een heen en weer schriftje of stuur ik korte berichtjes en foto’s via wats-app…natuurlijk alleen na uw eigen toestemming.

Gewenste opvanguren en dagen zijn in overleg. Graag plan ik met u een kennismakingsgesprek om mijn huis en dus opvangplek te laten zien en af te stemmen wat gewenst is qua opvang.

 


Gastouder Gepke
uit Opeinde


In een veilige huiselijke omgeving mag uw kind zichzelf zijn, spelen en ontwikkelen. Ik woon in Opeinde, heb ruime ervaring in de kinderopvang en op dit moment nog elke dag plekjes vrij.  

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.