Leeftijd gastouder

42 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Amsterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Gurette uit Amsterdam. Ik ben een lieve moeder van 54 jaar en heb zelf drie kinderen. Die zijn 29, 25 en 14 jaar oud. Kinderen zijn een kostbare geschenk die wij als ouders mogen hebben.

Ik ben begonnen als gastouder in 2009. Ik heb daarvoor gewerkt als administratief medewerker. Hiervoor  heb ik de opleiding Secretarieel medewerker op het MBO gevolgd. Ook heb ik EHBO cursussen gevolgd en de cursus KIKI Ontwikkelingskansen voor ieder kind! De activiteiten die hieronder vallen zijn: taal en spraakontwikkeling, emotionele ontwikkeling, motorische ontwikkeling en rekenprikkels.

Ik werk met een dagritme en deze kan soms nog wat verschillen. De kinderen komen tussen 8-9 u binnen en daarna gaan wij in een kringetje zitten zodat ze elkaar kunnen groeten. Om 9:30 gaan ze fruit en/of een boterham eten. Om 10:00 begint de planning, als het weer meezit gaan wij naar buiten of gaan ze vrij spelen en daarna gaan wij een activiteit doen vanuit het themaboek Kiki. Om 12:00 gaan ze lunchen en om 12:30-15:00 gaan ze naar bed. Daarna krijgen zij een tussendoortje en drinken. Vrij spelen en/of een boekje voorlezen.

Op dit moment zijn er 7 gastkindjes in de opvang waarvan ik max. 6 per dag mag inclusief  eentje van 4 jaar oud.

Ik woon in eengezinswoning in een kindvriendelijke buurt met verschillende speeltuinen. Ik heb geen tuin maar wel een mooi dakterras die tijdens de zomertijd helemaal ingericht is voor de kinderen. Ook heb ik een gezelschapshondje een Maltezer. De kinderen zijn helemaal dol op hem.

Wat ik belangrijk vind tijdens de opvang is dat er rust en regelmaat is. En dat de kindjes op hun gemak voelen bij mij. Ik geef ze zoveel mogelijk geborgenheid en liefde.

Over de materialen heb ik eigenlijk alles tot mijn beschikking zoals een autostoeltje, een maxi Cosi. EasyWalker en aantal kinderbedjes, een babybox ect. Ik maak af en toe gebruik van de auto of een bolderkar. Maar meestal loop ik overal naartoe met de kinderen. Ik vind het belangrijk dat de ouders goed  met mij communiceren. Bijvoorbeeld, als ze wat later komen dat ze even een appje sturen. Ik ben een liefdevolle gastouder die veel tijd en liefde investeer  in  de kindjes.

Voor meer informatie en/of interesse kunt u gerust contact met mij opnemen.


Gastouder Gurette
uit Amsterdam


Ik ben gastouder Gurette uit Amsterdam. Ik ben een lieve moeder van 54 jaar en heb zelf drie kinderen. Die zijn 29, 25 en 14 jaar oud. Kinderen zijn een kostbare geschenk die wij als ouders mogen hebben.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.