Leeftijd gastouder

41 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6

Flexibele opvang

Woonplaats

Warnsveld

LRK registratie

Locatie

hoi papa mama of verzorger! Leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te bekijken. Sinds 2007 ben ik werkzaam als gastouder. Na een tijdje aan huis te hebben gewerkt ben ik in mijn (ons) huis begonnen. Ik werk regelmatig (niet altijd, afhankelijk van de groep) met het educatieve programma Kiki, een leuke beer die maandelijks zorgt voor een ander thema. Hier gaan we over praten, lezen, knutselen en waar kan een uitje van doen. Ik ben een ondernemende gastouder, we gaan met regelmaat lekker aan de wandel, bijvoorbeeld naar de speeltuin, hertjes of een boodschap doen. We wonen in de buurt van een bos, waar we dan ook graag zijn. Maar ook in huis zijn we actief, lekker in de tuin (vies worden mag!) of in huis. Knutselen lezen spelen, maar er is ook zeker ruimte voor lekker relaxen, want soms hebben kindjes het wel even doof om niks te doen, een moment waar een filmpje kijken voldoende is. We eten gezellig gezamenlijk fruit en brood, en in de middag wat lekkers, een snoepje – rozijntjes- rijstwafel plak koek of een ijsje met lekker weer! Ik hanteer een redelijk vast ritme, maar bekijk van dag tot dag en kind tot kind hoe de behoeften liggen. Mijn openingstijden zijn di wo do 7-18 andere tijden kunnen evt in overleg. Je kan voor een impressie mij volgens op fb, Gastouderopvang Froukje. Nog even een klein beetje over mijzelf: Ik ben sinds 2001 samen met mijn man (getrouwd 2010) We hebben helaas geen eigen kinderen, maar sinds 2019 wel een lieve ondernemende pleegdochter en genieten we van de opvangkindjes. Ik zeg bewust ‘we’ gezien mijn man in ploegen werkt en er daardoor altijd een dagdeel bij is. De kinderen vinden het super leuk en lopen (vaak) met hem weg! We hebben 1 schattig langharig konijntje met de naam Simba en een 2 jonge poesjes die luisteren naar Daya (doof) en Misty. Ze zijn erg lief en spelen graag met de kindjes, en zijn ze ze zat dan gaan ze op hun paal of boven lekker liggen slapen. Verder hebben we een heerlijk ruim huis, lekker genoeg te spelen, van keuken tot winkel en van boekje tot verkleedkleren en spelletjes, er staat in de kamer niet zo veel, en probeer lekker af te wisselen zodat het interessant blijft om opnieuw te ontdekken en spelen, en hebben we de luxe van een ruime tuin, met water/zandtafel (modder)keuken glijbaan en trampoline, ook de nodige auto’s en tractoren zijn aanwezig. Heeft u interesse gekregen, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op


Gastouder Froukje
uit Warnsveld


hoi papa mama of verzorger! Leuk dat je even de tijd neemt om mijn profiel te bekijken. Sinds 2007 ben ik werkzaam als gastouder. Na een tijdje aan huis te hebben gewerkt ben ik in mijn (ons) huis begonnen. Ik werk met het educatieve programma Kiki, een leuke beer die maandelijks zorgt voor een ander thema. Hier gaan we over praten, lezen, knutselen en waar kan een uitje van doen. Ik ben een ondernemende gastouder, we gaan met regelmaat lekker aan de wandel, bijvoorbeeld naar de speeltuin, hertjes of een boodschap doen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.