Ik ben gastouder Fouzia uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Fouzia uit Rotterdam

Ik ben gastouder Fouzia uit Rotterdam. Ik ben in juni 2018 begonnen als gastouder nadat ik altijd op kinderen heb opgepast. Voor 2010 heb ik gewerkt bij kinderdagverblijven daarna heb ik een tijdje thuis gezeten om voor mijn eigen 3 kinderen te zorgen. Sinds 2018 ben ik een gastouder. Ik heb de opleiding SPW 4 gedaan. Ik heb de EHBO cursus gedaan. Ik heb 3 kinderen ze zijn 8 jaar en 6 jaar en woon samen met mijn man.

Meer lezen
Naam
Fouzia
Leeftijd
0
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20181026
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
01/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Fouzia uit Rotterdam. Ik ben in juni 2018 begonnen als gastouder nadat ik altijd op kinderen heb opgepast. Voor 2010 heb ik gewerkt bij kinderdagverblijven daarna heb ik een tijdje thuis gezeten om voor mijn eigen 3 kinderen te zorgen. Sinds 2018 ben ik een gastouder. Ik heb de opleiding SPW 4 gedaan. Ik heb de EHBO cursus gedaan. Ik heb 3 kinderen ze zijn 8 jaar en 6 jaar en woon samen met mijn man. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij mij op de opvang. De activiteiten die ik doe met de kinderen is knutselen, lezen en liedjes zingen van alles wat wel. Mijn dagritme ligt eraan welke kindjes ik op de opvang heb 3 kinderen  heb ik op dit moment op de opvang. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een gezinswoning. Ik woon in een kindvriendelijk buurt. Ik heb geen tuin. Naast mijn deur is een grote tuin waar ik gebruik van maak. Tijdens de opvang gebruik ik de auto in overleg. Ik heb 3 kinderzitjes, wandelwagen, campingbedje, grote eenpersoonsbed en een ledikanten ter beschikking . Mijn weekend tarief is  8.50

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Fouzia uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.