Leeftijd gastouder

Niet ingevuld

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Fazilet uit Rotterdam. Ik ben in 2011 begonnen als GO. Voordat ik GO ben geworden ben ik lerares geweest in  groep  1/2 en vanaf 2004 heb ik bij een kinderdagverblijf gewerkt. Ik heb de opleiding SPW3 gedaan, stage gelopen in een bejaardentehuis. Ik heb de opleiding SPW3 gedaan, stage gelopen in een bejaardentehuis. Als extra cursus heb ik een EHBO cursus gevolgd. Ik woon samen met mijn echtgenoot en wij hebben 2 jongens  van 8 en 12 jaar. Ik vind het erg belangrijk om de afspraken die gemaakt worden met de VO  worden nagekomen. Er zijn regels en daarin ben ik vrij streng. Ook de communicatie tussen VO en GO  vind ik erg belangrijk. Ik vind het erg belangrijk om de afspraken die gemaakt worden met de VO  worden nagekomen. Er zijn regels en daarin ben ik vrij streng. Ook de communicatie tussen VO en GO  vind ik erg belangrijk. Als we naar buiten kunnen dan ben ik met de kinderen aan het buiten spelen, we gaan naar de Kinderboerderij die achter mijn huis ligt. Blijven we binnen dan ben ik met ze aan het knutselen, lezen, doen we spelletjes of door mijn ervaring als lerares bied  ik themalessen. Nadat we mijn eigen kinderen naar school hebben gebracht waarbij de opvangkinderen meegaan beginnen we met iets te eten en mag er even tv worden gekeken. Daarna gaan de kinderen even slapen. Hierna gaan we brood eten en daarna  gaan we puzzelen, spelen met blokken, kleuren , verven waarvoor alle materialen beschikbaar zijn. Ook kan ik een thema-les inplannen. Nadat we mijn eigen kinderen weer hebben opgehaald van school kan er in overleg met de VO een warme maaltijd worden genuttigd. Op dit moment vang ik 2 jongens van 1 en 3 jaar op. We hebben geen huisdieren. Ik woon in een flat op de 2e verdieping, het is een vrije,  veilige omgeving. Ik heb geen tuin maar er is wel een bos op loopafstand achter  mijn flat waar we kunnen fietsen, steppen enz. Er is een kinderboerderij  in de buurt maar de ruimte achter mijn huis biedt voldoende mogelijkheden voor de kinderen om te rennen en te spelen. Ik heb een auto tot mijn beschikking en een fiets. Het meeste maak ik gebruik van de auto dit uiteraard met toestemming v.d. VO. De materialen die ik tot mijn beschikking heb zijn o.a. een dubbele wandelwagen, een buggy, een loopwagen, wipstoeltje, 2 ledikantjes. Ik wil vermelden dat ik Moslim ben en daarom bij het gebruik van een warme maaltijd,  indien dit met de VO is overeengekomen, geen varkensvlees verwerk. Het mag wel worden meegenomen en opgegeten.


Gastouder Fazilet
uit Rotterdam


Ik ben gastouder Fazilet uit Rotterdam. Ik ben in 2011 begonnen als GO. Voordat ik GO ben geworden ben ik lerares geweest in  groep  1/2 en vanaf 2004 heb ik bij een kinderdagverblijf gewerkt.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.