Ik ben gastouder Fatma uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Fatma uit Rotterdam

Ik heb 15 jaar lang in een kinderopvang gewerkt altijd met plezier gedaan. Op een gegeven moment werd ik zwanger van mijn dochtertje, het was een zware zwangerschap en ben toen uiteindelijk zelf gastouder geworden. Voordat ik gastouder werd heb ik in de kinderopvang gewerkt, maar ook bij de BSO en peuterspeelzaal. Ik heb de opleiding Mbo 3 gedaan en  mbo 4 onderwijsassistente maar niet afgerond. Ik heb de EHBO cursus gedaan en ik wil nog de kindermishandeling cursus gaan doen. Ik heb zelf een dochtertje van 1,5 , en mijn man als huisgenoot. Ik vind de veiligheid voor de kinderen belangrijk, en vooral dat het leerzaam is voor de kindjes en dat het natuurlijk gezellig is en ze aan het eind van de dag met een lach naar huis gaan. Ik knutsel graag met de kindjes en buiten een activiteit doen vinden ze ook hartstikke leuk, dan zijn ze lekker in beweging, ze mogen natuurlijk binnen ook vrij spelen.

Meer lezen
Naam
Fatma
Leeftijd
36
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
2019091
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
01/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik heb 15 jaar lang in een kinderopvang gewerkt altijd met plezier gedaan. Op een gegeven moment werd ik zwanger van mijn dochtertje, het was een zware zwangerschap en ben toen uiteindelijk zelf gastouder geworden. Voordat ik gastouder werd heb ik in de kinderopvang gewerkt, maar ook bij de BSO en peuterspeelzaal. Ik heb de opleiding Mbo 3 gedaan en  mbo 4 onderwijsassistente maar niet afgerond. Ik heb de EHBO cursus gedaan en ik wil nog de kindermishandeling cursus gaan doen. Ik heb zelf een dochtertje van 1,5 , en mijn man als huisgenoot. Ik vind de veiligheid voor de kinderen belangrijk, en vooral dat het leerzaam is voor de kindjes en dat het natuurlijk gezellig is en ze aan het eind van de dag met een lach naar huis gaan. Ik knutsel graag met de kindjes en buiten een activiteit doen vinden ze ook hartstikke leuk, dan zijn ze lekker in beweging, ze mogen natuurlijk binnen ook vrij spelen. Bij binnenkomst ga ik met de kindjes in de kring zitten, daarna even vrij spelen, om 10 uur gaan we een cracker eten dan weer even gezellig spelen of knutselen. Om 12 uur gaan we een boterham eten met melk, dan gaan sommige kindjes naar bed en dan lees ik een boekje voor. S’ middags gaan we weer een cracker eten en weer wat spelen. De kindjes worden ook elke keer voor dat we samen gaan eten verschoond. Ik heb nu 4 kinderen in de opvang, van ongeveer 1,5/2 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een appartement helemaal beneden. Ik woon in een hele centrale straat niet te rustig en niet te druk. Ik maak ook gebruik van mijn tuin waarin ze lekker kunnen spelen, ook heeft het appartement een algemene tuin die aan alle eisen voldoet, goed op slot kan etc dus daar kunnen ze ook spelen. Ik woon in de buurt van een speeltuin. Ik doe nog alles lopend. Ik heb een duo bed, speelgoed, eigenlijk alles wat ze nodig hebben heb ik. Mijn huis komt ook overeen met een kinderopvang alleen wel kleinschalig. Ik heb het zo ingericht dat het op een kinderopvang lijkt.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Fatma uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.