Leeftijd gastouder

41 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie

Ik heb 15 jaar lang in een kinderopvang gewerkt altijd met plezier gedaan. Op een gegeven moment werd ik zwanger van mijn dochtertje, het was een zware zwangerschap en ben toen uiteindelijk zelf gastouder geworden. Voordat ik gastouder werd heb ik in de kinderopvang gewerkt, maar ook bij de BSO en peuterspeelzaal. Ik heb de opleiding Mbo 3 gedaan en  mbo 4 onderwijsassistente maar niet afgerond. Ik heb de EHBO cursus gedaan en ik wil nog de kindermishandeling cursus gaan doen. Ik heb zelf een dochtertje van 1,5 , en mijn man als huisgenoot. Ik vind de veiligheid voor de kinderen belangrijk, en vooral dat het leerzaam is voor de kindjes en dat het natuurlijk gezellig is en ze aan het eind van de dag met een lach naar huis gaan. Ik knutsel graag met de kindjes en buiten een activiteit doen vinden ze ook hartstikke leuk, dan zijn ze lekker in beweging, ze mogen natuurlijk binnen ook vrij spelen. Bij binnenkomst ga ik met de kindjes in de kring zitten, daarna even vrij spelen, om 10 uur gaan we een cracker eten dan weer even gezellig spelen of knutselen. Om 12 uur gaan we een boterham eten met melk, dan gaan sommige kindjes naar bed en dan lees ik een boekje voor. S’ middags gaan we weer een cracker eten en weer wat spelen. De kindjes worden ook elke keer voor dat we samen gaan eten verschoond. Ik heb nu 4 kinderen in de opvang, van ongeveer 1,5/2 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een appartement helemaal beneden. Ik woon in een hele centrale straat niet te rustig en niet te druk. Ik maak ook gebruik van mijn tuin waarin ze lekker kunnen spelen, ook heeft het appartement een algemene tuin die aan alle eisen voldoet, goed op slot kan etc dus daar kunnen ze ook spelen. Ik woon in de buurt van een speeltuin. Ik doe nog alles lopend. Ik heb een duo bed, speelgoed, eigenlijk alles wat ze nodig hebben heb ik. Mijn huis komt ook overeen met een kinderopvang alleen wel kleinschalig. Ik heb het zo ingericht dat het op een kinderopvang lijkt.


Gastouder Fatma
uit Rotterdam


Ik heb 15 jaar lang in een kinderopvang gewerkt altijd met plezier gedaan. Op een gegeven moment werd ik zwanger van mijn dochtertje, het was een zware zwangerschap en ben toen uiteindelijk zelf gastouder geworden. Voordat ik gastouder werd heb ik in de kinderopvang gewerkt, maar ook bij de BSO en peuterspeelzaal. Ik heb de opleiding Mbo 3 gedaan en  mbo 4 onderwijsassistente maar niet afgerond. Ik heb de EHBO cursus gedaan en ik wil nog de kindermishandeling cursus gaan doen. Ik heb zelf een dochtertje van 1,5 , en mijn man als huisgenoot. Ik vind de veiligheid voor de kinderen belangrijk, en vooral dat het leerzaam is voor de kindjes en dat het natuurlijk gezellig is en ze aan het eind van de dag met een lach naar huis gaan. Ik knutsel graag met de kindjes en buiten een activiteit doen vinden ze ook hartstikke leuk, dan zijn ze lekker in beweging, ze mogen natuurlijk binnen ook vrij spelen.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.