Ik ben gastouder Fatima VOL uit 'S- Gravenhage

 

Over Ik ben gastouder Fatima uit ‘S- Gravenhage

Ik ben gastouder Fatima uit 'S- Gravenhage. Ik ben 30 jaar, ben getrouwd en ik heb 2 kinderen. Ik heb veel stage gelopen en vrijwilligerswerk gedaan. Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken en ben daarom zelf als gastouder begonnen. Voor een kijkje in mijn opvang en dagindeling bent, kunt u bellen of langskomen. U bent van harte welkom bij gastouderopvang "Het Kasteel" in 's-Gravenhage.

Meer lezen
Naam
Fatima VOL
Leeftijd
32
Woonplaats
'S- Gravenhage
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180216
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben gastouder Fatima uit ‘S- Gravenhage. Ik ben 30 jaar, ben getrouwd en ik heb 2 kinderen. Ik heb veel stage gelopen en vrijwilligerswerk gedaan. Ik vind het heel leuk om met kinderen te werken en ben daarom zelf als gastouder begonnen. Voor een kijkje in mijn opvang en dagindeling bent, kunt u bellen of langskomen. U bent van harte welkom bij gastouderopvang “Het Kasteel” in ‘s-Gravenhage. Ik heb nog geen LRKP-nummer, dus voor mensen die over een paar weken een gastouder nodig hebben en zich alvast willen inschrijven, houd ik mij aanbevolen. Groetjes Fatima.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Fatima uit ‘S- Gravenhage

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.