Ik ben gastouder Fatima uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Fatima uit Rotterdam

Hallo allemaal ik ben Fatima. Ik ben 45 jaar oud, woonachtig in Rotterdam, wijk Spangen. Ik werk als gastouder, ik ben zelf moeder van vijf kinderen in de leeftijd tussen 6 en 18 jaar. Als moeder en opvoeder beschik ik over enorm ervaring met het begeleiden en omgaan met kinderen. Daarnaast heb ik bij verschillende instellingen gedurende 21 jaar les gegevan en het begeleiden van kinderen tussen 5 en 12 jaar oud.

Meer lezen
Naam
Fatima
Leeftijd
0
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180582
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
01/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Hallo allemaal ik ben Fatima. Ik ben 45 jaar oud, woonachtig in Rotterdam, wijk Spangen. Ik werk als gastouder, ik ben zelf moeder van vijf kinderen in de leeftijd tussen 6 en 18 jaar. Als moeder en opvoeder beschik ik over enorm ervaring met het begeleiden en omgaan met kinderen. Daarnaast heb ik bij verschillende instellingen gedurende 21 jaar les gegevan en het begeleiden van kinderen tussen 5 en 12 jaar oud. Gedurende deze periode heb ik enorm ervaring opgebouwd met begeleiden en omgaan met kinderen. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik met volle vertrouwen een kind naar wens kan opvangen en begeleiden. Mijn motivatie is dat ik graag kinderen begeleid dat ze zich verder kunnen onwikkelen en opgroeien in een veilige en vriendelijke kinderen omgeving met gepaste activiteiten en programma’s waardoor de kinderen zich thuis voelen. Opleiding: VWO Niveau afgerond Unverversiteit propedeuse Arabische literatuur 2 jarige HBO informatica Mbo 2 Helpende zorg en Welzijn Diverse agogische cursussen EHBO.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Fatima uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.