Ik ben gastouder Eva VOL 11-4 uit Rottedam

 

Over Ik ben gastouder Eva uit Rotterdam

Hallo ouders en kindjes, Mijn naam is Eva, ik ben 24 jaar en LRKP geregistreerde gastouder in Rotterdam Bloemhof. Ik bied opvang aan van maandag t/m vrijdag en heb nog plaatsjes vrij! De opvang is in huiselijke sfeer met iedere dag hetzelfde gezicht. Er is iedere dag een zelfde dagritme met verschillende activiteiten. Veiligheid en vertrouwen zijn belangrijk en ik vind het leuk een persoonlijke band met de kinderen op te bouwen.

Meer lezen
Naam
Eva VOL 11-4
Leeftijd
24
Woonplaats
Rottedam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20180498
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
Beschikbaar vanaf
09/09/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Hallo ouders en kindjes,

Mijn naam is Eva, ik ben 24 jaar en LRKP geregistreerde gastouder in Rotterdam Bloemhof. Ik bied opvang aan van maandag t/m vrijdag en heb nog plaatsjes vrij!

De opvang is in huiselijke sfeer met iedere dag hetzelfde gezicht. Er is iedere dag een zelfde dagritme met verschillende activiteiten. Veiligheid en vertrouwen zijn belangrijk en ik vind het leuk een persoonlijke band met de kinderen op te bouwen. Ook hou ik nauw contact en stuur ik graag foto’s door naar u als ouder zodat u kunt zien dat uw kind het naar zijn/haar zin heeft.

Ik woon in een appartement met een tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. Ook gaan we graag naar de speeltuin of een wandeling maken in het park. Naast veel buiten spelen hebben we binnen ook nog genoeg te doen, zoals auto’s, knutselen, puzzelen, liedjes zingen, boekjes lezen en meer.

Tussen al het spelen door vind ik het heel leuk om de ontwikkeling van de kinderen mee te maken en ze hier in te stimuleren.

Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen, we kunnen een kennismakingsgesprek inplannen waarbij we kijken of het klikt en wat de mogelijkheden zijn.

Liefs Eva

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Eva uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.