Naam gastouder
Esther

Leeftijd gastouder
33 jaar

Woonplaats
's-Gravenhage

Geslacht
Vrouw

Opvang
Opvang bij gastouder thuis

Flexibele opvang

Uurtarief
€ 6

Beschikbaar vanaf
19/09/2019

LRK registratie

Beste ouders,

Ik ben Esther de korte en ik ben 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en zoontje Daley in Ypenburg (Den Haag). Wij wonen in de wijk Morgenweide in Ypenburg, op de grens van Nootdorp en Rijswijk.
Onze knusse, gezellige eengezinswoning ligt aan een (nagenoeg) autovrije straat.
Omliggende plaatsen als Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer zijn met de auto gemiddeld 10 minuten bij ons vandaan (snelweg A12 afslag Nootdorp) Tevens zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer met tram 19 en tram 15, halte Gruttosingel Den Haag.

Ik snap hoe moeilijk het is om je kindje naar de opvang te brengen. Mijn opvang is kleinschalig waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Ik ben een warme gastouder en ik vind het belangrijk dat de kindjes zich hier thuis voelen.

Ik hou ervan om er samen op uit te gaan. Spelen in de speeltuin, naar de kinderboerderij / dierentuin, boodschapjes doen of lekker naar het bos.

Binnenshuis is er natuurlijk ook genoeg te beleven. Aan tafel samen knutselen en kleuren of cakejes bakken in de keuken. Voorlezen, dansen, muziek maken en samen leren.
Ik ben gediplomeerd ‘Maatschappelijke Zorg -VIG’ en ik ben in het bezit van het basisdiploma kinderEHBO.
Mijn woning is hygiënisch, huisdiervrij, rookvrij en voldoet aan de veiligheidsnormen en eisen van de GGD.
Rust en regelmaat zijn ook een belangrijke factor binnen de opvang. Ik maak graag kennis met jullie! Groetjes van Esther

Locatie

Dit adres is een benadering en niet het daadwerkelijke adres van onze gastouder


Opvang 0 - 1 jaar

Opvang 1 - 4 jaar

Opvang 4 - 12 jaar

Opvangmomenten in de week
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.