Ik ben gastouder Els uit Veendam

 

Over Ik ben Gastouder Els uit Veendam

Ik ben Gastouder Els uit Veendam. 12 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder, toen mijn dochter 2 jaar was. In combinatie met het eigen gezin is fijn.

Meer lezen
Naam
Els
Leeftijd
0
Woonplaats
Veendam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20160702
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
09/07/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Ik ben Gastouder Els uit Veendam. 12 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder, toen mijn dochter 2 jaar was. In combinatie met het eigen gezin is fijn. Hiervoor ben ik secretaresse geweest. Ik heb de opleiding mavo, modevakschool gedaan. Ik heb zelf 4 kinderen tussen 14-20 jaar. Ik heb 2 pleegkinderen, van 3 en 6 jaar. Ik vind het belangrijk tijdens de opvang het meedraaien in het gezin, een fijn ‘thuis’ bieden. Waar ze behoefte aan hebben , b.v. met de fiets  naar de speeltuin, knutselen, spelletjes. 10.30 drinken en wat eten, daarvoor of daarna naar buiten. Middageten op vaste tijd en ‘s middags na schooltijd wat drinken en bijkletsen. Ik heb 2 kinderen in de opvang van 5 en 7 na schooltijd en een meisje van 1,5 jaar. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een eengezinswoning in een hofje. Het is een kindvriendelijke buurt. Tuin met trampoline en speelhuisje. Er is een kinderboerderij op 10 min fietsen. Ik maak gebruik van de fietskar, en 7 mijn persoon’s auto. Er is een ledikantje en een wandelwagen aanwezig.

Annuleer

Reageer op Ik ben Gastouder Els uit Veendam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.