Ik ben gastouder Dorlan uit Vleuten

 

Over Ik ben gastouder Dorlan uit Vleuten

Mijn eigen kinderen gingen naar een gastouder want ik werkte in de zorg. Vanuit daar dacht ik, ik ga zelf werken als een gastouder. Sinds vorig jaar februari werk ik als gastouder. Ik heb zorg en welzijn niveau 3 gedaan. De cursus EHBO heb ik gevolgd. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen. Mijn kinderen zijn 2 meiden van 4 en 3 jaar oud. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich zoveel mogelijk thuis voelen in de opvang. Ik doe veel activiteiten met de kinderen zoals zingen, dansen, boek lezen of naar buiten gaan.

Meer lezen
Naam
Dorlan
Leeftijd
41
Woonplaats
Vleuten
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
2019092
Opvang
Opvang bij gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
11/10/2019
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Mijn eigen kinderen gingen naar een gastouder want ik werkte in de zorg. Vanuit daar dacht ik, ik ga zelf werken als een gastouder. Sinds vorig jaar februari werk ik als gastouder. Ik heb zorg en welzijn niveau 3 gedaan. De cursus EHBO heb ik gevolgd. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen. Mijn kinderen zijn 2 meiden van 4 en 3 jaar oud. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich zoveel mogelijk thuis voelen in de opvang. Ik doe veel activiteiten met de kinderen zoals zingen, dansen, boek lezen of naar buiten gaan. Het dagritme hangt af  van welke kinderen ik die dag heb. Ik vraag wel maximaal 1 uur aandacht om een activiteit te doen per dag. Vanaf 1 februari heb ik 1 kind in de opvang. Ik heb geen huisdieren. Ik woon in een gezinswoning. Mijn gezinswoning staat in een kindvriendelijke buurt. Ik heb een tuin waar ik gebruik van maak. In de buurt zijn speeltuintjes waar ik heen ga met de kinderen. Ik heb verschillende materialen in de opvang zoals ledikanten, kinderstoelen en een boks.

Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Dorlan uit Vleuten

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.