Leeftijd gastouder

72 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Neede

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder geworden omdat ik altijd op mijn kleinkinderen heb gepast en nog steeds pas en daardoor is het gekomen dat ik nu gastouder ben. Voordat ik gastouder werd  heb ik bij een boerderij gewerkt, en heel vroeger voordat ik mijn kinderen kreeg nog in een winkel gewerkt. Ik heb de opleiding huishoud gedaan. Ik heb de cursus kinderopvang gevolgd. Ik heb zelf 3 dochters van 48, 45 en 44.  Ik vind het vooral belangrijk dat het kind zich op het gemak voelt en zich zelf kan zijn. Ik vind het leuk om met de kindjes spelletjes te doen, buiten spelen, verven, knutselen, met lego spelen, autootjes enzovoorts. Als de kindjes s’ochtends komen dan gaan ze eerst lekker spelen en om half 10 gaan we dan fruit eten en even lezen,  dan gaan we rond 12 uur een broodje eten en daarna wat ze zelf willen, de kleintjes gaan dan naar bed en de wat oudere kindjes die kunnen of lekker spelen, tv kijken of ook even rusten, wat ze zelf willen. Op dit moment heb ik een kindje van 10 jaar in de opvang. Ik heb een hond, maar die zit vaak in de keuken maar eigenlijk gaat het in de meeste gevallen goed met kindjes. Ik woon op een boerderij. Ik woon in een afgelegen buurt. Ik maak gebruik van de tuin waar ze lekker kunnen spelen, ik heb genoeg ruimte daarvoor en ook heb ik paarden dus dan kunnen we ook even naar buiten toe en naar de paarden. De speeltuintjes etc is wel wat verder omdat ik een beetje afgelegen woon, maar ik ben ik bezit van een auto. Ik heb eigenlijk van alles wat, ledikantje , wandelwagen, kinderwagen, fietsje etc.


Gastouder Dini
uit Neede


Ik ben gastouder geworden omdat ik altijd op mijn kleinkinderen heb gepast en nog steeds pas en daardoor is het gekomen dat ik nu gastouder ben. Voordat ik gastouder werd  heb ik bij een boerderij gewerkt, en heel vroeger voordat ik mijn kinderen kreeg nog in een winkel gewerkt. Ik heb de opleiding huishoud gedaan. Ik heb de cursus kinderopvang gevolgd. Ik heb zelf 3 dochters van 48, 45 en 44.  Ik vind het vooral belangrijk dat het kind zich op het gemak voelt en zich zelf kan zijn. Ik vind het leuk om met de kindjes spelletjes te doen, buiten spelen, verven, knutselen, met lego spelen, autootjes enzovoorts.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.